En mors fornemmelser

Godt vi har hinanden!

b3883b7b-cae1-4d51-850e-e1283614bbcd

Vi har på trods af en lidt dramatisk start på Herlev hospital, haft en hyggelig weekend. Jeg satte de store ned og fortalte dem lidt om, hvad der var sket på hospitalet og at vi i denne weekend bare skulle være hjemme og hygge, så Arthur kunne få ro og at mor var meget træt. Jeg har nok set noget medtaget ud, for Albert aer mig på kinden og siger “det er ok mor- vi har jo hinanden” og jeg var liiiige ved at græde…jeg ved ikke helt hvorfor…måske en blanding af at være i søvnunderskud, bag efter på arbejdet, stress over alt det med Arthur og følelsen i at ikke at slå til, da rollen som både mor og far kan være en smule overvældende til tider… og  det med at vi jo har hinanden er noget jeg plejer at sige som trøst, når situationen kan være lidt træls. Det var bare så sødt, fint og omsorgsfuldt af Albert. Noget må jeg da gøre rigtig med sådanne nogle kærlige omsorgsfulde børn.

Vi gav hinanden et gruppekram og så kastede vi os over chokoladekage bagning. Søndag nåede vi en tur i biografen, imens Arthur tog en lur og det var helt perfekt, for ungerne trængte til at blive luftet og til lidt alenetid med mig, da Arthur er på mig hele tiden. Vi så den der Troldekongen som var meeget spændende og eventyrlig- Liiidt for uhyggelig for Alma måske, men hun lukkede øjnene den ene gang, det toppede.

Arthur fik det hurtigt bedre efter vi startede på penicillin og hoster kun en gang imellem. Feberen er væk og idag fik jeg ham lige tjekket hos lægen igen, da han trækker vejret dårligt om morgenen, hvor slimet har samlet sig og vi fik en astma spray med hjem, der skal hjælpe ham igennem hosteanfald og vejrtrækningsproblemer ved morgenstunden. Jeg er noget så grusomt færdig med vinter og havde det ikke været for arbejde, så var jeg rejst et par måneder til udlandet!! Men det bliver heller ikke i år desværre. En eller anden dag så får jeg mig et hjem syd på, hvor jeg vil være i de kolde måneder med ungerne. Kan man ikke det med børn og så hjemmeskole dem i den periode?

e2b01965-5abe-4651-b4d8-3cfcca0ab55a a0e0366e-3bab-4622-bcdc-6544ea43a78b

d566bd5d-4fd1-4e90-bfa2-1f318324e751

 

9 kommentarer

 • Gud, det tænker jeg også ofte på at gøre. Jeg gider ikke det her kolde Danmark, småsyge børn, og kedeligt gråt vejr. Jeg må dog lige få en del større opsparing, før det bliver en mulighed. 😉 Men jeg har altid haft lyst. Så du må endelig sige til, hvis du har brug for en barnepige, dog en mor med to børn på slæb, så tager vi glædeligt med. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Man ved man er mor, når man læser Alberts søde ord og gir sig til at tude.
  Dejligt med følsomme børn, der gerne vil passe på deres mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved ikke om man må give børn det, men jeg spiser selv probiotika efter pencilinkure, da det er enormt hårdt for tarmen med en sådan kur, der dræber alle de gode bakterier og dermed gør kroppen mindre modstandsdygtig! Man kan selvfølgelig også spise kefir, miso (sojabønnebasta) eller andet gærret, som indeholder de gode bakterier der hjælper på immunforsvaret mod en sådan kur! Ved ikke så meget om kost til børn og kosttilskud, men prøv at hør din læge eller apoteket, om han må tage det :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørk

  Hej Sarah – jeg kiggede lige forbi din blog efter at have været “væk” et stykke tid, det er altid hyggeligt lige at blive opdateret på din hverdag 🙂
  Kom til at tænke på dig da jeg så Danske Hollywoodfruer – og så tænkte jeg; du kender jo folk på TV3. Kan du ikke foreslå dem, at lave et tv-program med dig, og Mascha fra Hollywoodfruerne? Uanset hvad I/TV3 finder på at I skal lave sammen, er jeg sikker på at det vil blive underholdende – I er jo super forskellige, og alligevel lidt ens på nogen punkter… det ku’ være det kunne blive din get-away til LA med ungerne til næste vinter?? KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-mortil3

  Hej Sarah Louise
  Vores store dreng var som lille præget af astmatisk bronkitis og lungebetændelse og fik ligesom Arthur astmaspray. Nu her hvor Villum er 8 år kan vi se at hans blivende tænder har taget skade af sprayen som vi jo også blev advaret om dengang. Det var faktisk ikke fordi han fik meget ig kun over en kortere periode men emaljen har taget uoprettelig skade. Så husk at børste tænderne godt flere gange om dagen og skyl munden med vand.
  God bedring med ham😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hmm – måske er det derfor jeg som voksen har misfarvede tænder? De fejler ikke noget ud over at være grimme – men tandlægen har ingen forklaring – måske er det astmamedicinen jeg fik i maske som baby…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Astmaspray kan give misfarvninger på tænderne, så ja vigtigt at skylle munden grundigt i vand og børste tænderne. Er barn af tandlægeforældre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sasha

   …men husk, aldrig børst tænderne lige efter sprayen, da medicinen åbner emaljen kortvarigt.. 😘👍🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  I Danmark er der jo ikke skolepligt…., kun undervisningspligt. Sååååå…., you go girl☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mors fornemmelser