Om at blive overmandet af længsel

Skru ned!!! Du er mor!!!!

79503bf9-b800-43bf-a0ab-825999e2227a

Jeg er mor “to the bone”…. mine børn er mit et og alt og det bedste der nogensinde er sket mig. Jeg har lige nøjagtig 4 hele børnefrie døgn om måneden og der er jeg stadig mor….MEN på de få døgn er jeg også kvinde og en single en af slagsen og er der noget jeg er SÅ pisse hamrende træt af at få af vide, så er det at man ikke må klæde sig for sexet…for jeg er jo blevet mor…. come on…jeg har veninder, der er ældre end mig uden børn….må de så godt klæde sig sexet?… og hvad med unge mødre. En ung mor på 19 år…er hun doomed til at gå i tækkelig og damet tøj, fordi at nu har hun fået et barn?

Instagram FLYDER med smukke voksne kvinder lige fra Mathilde gøhler (ung) til Kim Kardasian (på min alder) som viser deres kroppe frem og hvorfor skulle de ikke det? Personligt så bliver jeg enormt inspireret af kvinder, der passer på sig selv eller giver mode, trænings og makeup tips eller bare viser, hvordan de ser ud. Stil og skønhed er heldigvis så relativt og kommer i så mange former og farver at det kan undre mig at vi i år 2018 stadig har folk iblandt os som “bor i huler” og ikke kan rumme at der også findes en anden verden end den se selv lever i. Fred være med at nogle bare har en anden smag, men er det ikke bare fedt at vi er forskellige ? Og hvorfor ikke bare lade folk gøre det de vil og så nyd havens mange blomster….

De værste er de der internet trolde som sandsynligvis har et ret kedeligt liv og har måske endda et kedelig job og har 121 følgere på instagram, hvor de iøvrigt kun ligger billeder op en kat og grynede billeder af frugt som så gider at sidde og skrive grimme kommentare og nedgøre min påklædning og komme med de der kommentare om at “du er blevet mor-klæd dig som en” eller den her ” det er klart at du er single, for ingen gider at være sammen med der klæder sig somescortpige”  ååååh altså….. Den slags mennesker må simpelthen ikke have rejst særlig langt hen over bygrænsen, hvis de kan gå op i den slags og rummer så lidt. Og når det så er sagt, så udelader de fuldstændig realiteten omkring det forretningsmæssige koncept i den måde jeg eks. promoverer mig selv på (som mage andre kendte gør) de sammenligner deres eget privat grundlag for at ligge billeder op med mit profesionelle og det er jo helt skævt. JEG gør det, fordi det netop er en del af min forretning og lagde jeg billeder op af en kat og frugt….jamen så var jeg IKKE blevet en stor blogger eller instagrammer- for den slags er der jo ingen der rigtig føler sig inspireret af ud over MÅSKE ens familie.

Kan vi ikke bare blive enige om at en kvinde er en kvinde- mor eller ej og hun må vel gå i det hun har lyst til. 🙂

d4db2ef7-6755-42de-9635-307a3d8991f4

28 kommentarer

 • Rikke

  Luk ørene smukke:)FOlk er jo bare misundelige på dig når de kommer med åndssvage kommentarer:)jeg er hverken kendt el har børn men er 39.jeg får både kommentarer og blikke fra kvinder hvis jeg er lidt for smart eller sexet i tøjet.det er jo ren misundelse…god weekend til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg vil starte med at sige, at jeg er helt enig med dig i, at alle kvinder mødre eller ej må iklæde sig lige hvad de har lyst til. Det bør ingen ha’ ondt i røven over, men dem der har det må jo være usikre på dem selv og misundelige. Når det er sagt, så forstår jeg ikke hvad Instagrammere med få følgere skal tilsvines for? Jeg har selv 190 følgere, og lægger en masse forskelligt op. Jeg har desværre ikke en krop som dig, og ønsker ikke selv hvis jeg havde at vise mere hud. Jeg er heller ikke kendt. Ønsker ikke at være det. Har intet behov for mange følgere. Det er ikke vigtigt for mig. Men en profil med få følgere behøves ikke at være kedelig af den grund. Forstår ikke at mange følgere er så vigtigt, medmindre at man selvfølgelig lever af det som dig. Men mange lever jo ikke af det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Præcis!!!!! Jeg lever nemlig af det og det er der forskellen ligger og det er blot det jeg prøver at forklare… det er ikke en tilsvining men bare den faktor at ordinære/kedelige/almindelige (kald det hvad du vil) profiler har et andet incitament for at ligge billeder op og derfor kan man jo ikke dømme ud fra eller sammenligne med sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Du giver den bare gas!

  Knus fra en mor til 3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Sarah Louise, gi den gas med din påklædning – du er smuk og hot nyd det! Om du er mor til en, tre eller ingen er helt ligemeget! Jeg er selv mor til to små midt i 30’erne og jeg elsker også at dresse op når muligheden byder sig👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Kender alt til det… Er selv mor til to (som nu er i skolealderen). De første tre år gik med søvnløse nætter, barn syg, nul netværk og alle de andre ting, der følger med at have små børn. Det var en dejlig, men også meget hård tid. Da ungerne blev lidt større og faderen og jeg gik fra hinanden, tog jeg i byen, når ungerne var hos deres far. Og ja jeg hyggede mig. Og ja jeg scorede mænd osv… Og hvad skete der? Folk fik ondt bagi. En ting er at sige grimme ting, men nogle gik så langt som at lave underretninger til kommunen om at jeg lod mine små børn være alene hjemme mens jeg tog i byen!!!! Magen til ondskabsfuldhed… Kunne jeg aldrig drømme om, elsker mine unger højere end noget andet. Og det var dybt ubehageligt at folk kunne være så modbydelige. Ved ikke om det skyldes jalousi eller at de mangler noget at gå op i. Hvis de bare havde spurgt, så ville de vide at ungerne var hos deres far. (Og i øvrigt tænk hvis jeg blandede mig ligeså meget i deres liv… My god)…. Så føler med dig. Synes du gør det fantastik som mor og du er skidesmuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Du er virkelig smuk og dem der har et problem med hvordan du klæder dig har bare ondt i røven fordi at de ikke selv kan. 😄 Jeg er virkelig blevet inspireret af dig og er begyndt at træne og løbe igen så jeg kan komme i form igen. Du er nemlig et eksempel på at det at få tre børn ikke er en dårlig undskyldning for ikke at passe på sig selv og sin krop. Alt kærlighed til dig og dine børn herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg har aldrig hørt nogen tale om, hvordan man må/skal klæde sig, når man er mor?
  Hverken om egen påklædning eller de mere udfordrende klædte kvinders vegne…
  Er det ikke et tænkt eksempel på et problem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Bare følg med på min insta, jeg får nærmest daglig kommentarer om det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amen to that! ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Forstår vitterligt ikke, hvorfor kvinder skal være de værste kvinde-shamere. Det er kvindernes særlige udgave af Janteloven, og det er dumt, for vi slår kollektivt kvindekønnet tilbage. Det er ikke så underligt, at mange kvinder og særligt unge piger har lavt selvværd, og føler, at de skal leve op til bestemte samfundsdikterede krav. Det er ærgerligt. Og det er usolidarisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg kan ikke lade være med at tænke på om de damer og herre, der sidder bag skærmen og kommentere på en nedladende måde omkring din påklædning, mon lærer deres eventuelle egne børn at det er helt ok at tale til andre mennesker på den måde? for det finder jeg det mindst lige så problematisk, da det i min verden tendere til mobberi og det mener jeg ikke er hensigtmæssig at lære sine børn. Børn afspejler sig i deres forældre og hvis det er ok at forældrene peger fingre af andre, er det så også ok at børnene gør det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Selvfølgelig har du ret i at alle må klæde sig som de lyster, så hvad med bare at fokusere på alle de positive kommentarer du får i stedet for de (få) negative? Det vigtigste er jo at du selv har det godt med de ting du gør – hvad andre synes er i bund og grund lige meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Fordi jeg er blogger og lever af at tage debat emner op i my og næ

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Men jeg synes ikke du lægger op til debat? Du konstaterer, at mennesker må være røvsyge, fordi de lægger billeder op af leverpostej og katte. Og hvor mange gør i virkeligheden det?(jeg er med på, at det er sat på spidsen). Og hvorfor er det egentlig overhovedet interessant? De mennesker der kommenterer på din krop eller den måde du lever på, er mennesker der ikke ved bedre og ikke har det godt. Men når du begynder at konkludere, at alle mennesker der er uenig med dig eller ikke går op i hvordan de fremstår på Instagram, så synes jeg desværre bare du fremstår latterlig. beklager. Du lægger billeder op af dig selv i bikini, og du bruger sig selv enormt med i alle dine opslag – så vil der komme kommentarer. Det tror jeg ikke på nogensinde kommer til at ændre sig. Jeg forstår ikke hvad du vil med denne her “debat” udover, at folk skal sige til dig at du har ret? Selvfølgelig har du da ret!? Der er da ingen der mener det okay at svine andre til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Beklager stave/slå-fejl.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Sarahlouise jeg kan ikke give dig andet end ret. Vi er ikke alle ens. Og skal gøre lige præcis som vi har lyst til. Men ved at lange ud efter dem, der ikke har tonsvis af følgere og ikke ikke deler billeder af besøg på restauranter og fester, synker du faktisk til samme niveau. Ikke alle har behov for fest og farver. VI ER ALLE FORSKELLIGE

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Du forstår ikke budskabet. Det handler ikke om at lange ud men værdien af billeder og grundlaget for at ligge dem op.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Jo jeg forstår godt budskabet. De grumsede billeder har også en værdi for dem der deler dem og grundlaget for at dele dem er garanteret ikke anderledes end dit. Der er måske bare andre værdier der tæller for dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hmm det er jo netop pointen i det jeg skriver. Ok lad mig så spørge sådan her… hvorfor har den helt almindelige person med et almindeligt arbejde med en åben Instagram profil med eks kun 1 billede Per uge og med billeder af leverpostejsmadder og blomster fra haven ikke 300.000 følgere?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Kæreste Sarah Louise nu er det jo ikke alle der bruger de sociale medier for at få mange følgere. Heldigvis er vi nogen der har andet indhold i livet. Du vil gerne have mange følgere. Andre vil måske gerne bare have kontakt med familie og venner. Der er intet der er mere rigtigt end andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja det er jo præcis det jeg prøver at understrege…. jeg bruger den netop som forretning og ikke til privat brug og deraf billeder som så også er anderledes

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Hvor er jeg bare enig, Dorthe. Kæden hoppede også af for mig, da andre skulle til svines, og der skulle generaliseres.. Og jeg er også helt med på budskabet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ok lad mig så spørge sådan her… hvorfor har den helt almindelige person med et almindeligt arbejde med en åben Instagram profil med eks kun 1 billede Per uge og med billeder af leverpostejsmadder og blomster fra haven ikke 300.000 følgere?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Hej Sarah Louise,
   Det er længe siden jeg har kommenteret noget på din skønne blog, men jeg bliver også lidt stødt over, at du generaliserer – nøjagtig lige som du bliver stødt og træt af at der er nogen som skal give deres mening til kende på din blog om både dit tøj, den væremåde samt dit og dat. Jeg har selv en åben instagramprofil hvor der kommer – ikke grynede – billeder af vores hund, vores have, blomster og andet dagligdags. Sikkert kedeligt i andres øjne, men en dejlig og almindeligt liv for mig. Jeg har også et ganske almindeligt arbejde, ganske almindelige voksne børn, ganske almindelig bil, ganske almindeligt tøj, ganske almindelig familieliv og jeg har den ganske almindelige mand, nu igennem igennem snart 34 år. For nogle er vi nok røvkedelig Hr og Fru Danmark, men vi er lykkelige som vi har det. Derfor er det alligevel hyggeligt og sjovt at følge med i dit og andre kendtes liv, ikke af misundelse og jeg kunne heller aldrig drømme om at skrive noget grimt. Jeg hører til den ganske almindelig og gammeldags opdragede type, som kun siger noget, hvis jeg har noget pænt at sige. Jeg forstår godt, at det er træls for dig, hvis der er nogen som hele tiden gør sig kloge eksempelvis på hvilket tøj du bør iføre dig. Det er der ingen som skal blande sig i, og dog for f….. væk fra siden, hvis de ikke bryder sig om at se på det. (er det ikke ganske almindeligt at bande en gang imellem?)
   Sarah, jeg synes, at du skal tage alle de positive beskeder til dig og lade de negative fare. Det er ikke værd at bruge tid og energi på.
   Rigtig god dag til dig og dine.
   PS: jeg gad nu godt se dig på instagram med en leverpostejmad, jeg skal nok like 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Helt fuldstændig enig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alle har lov til at klæde sig som de vil!
  Skønt at du råber op omkring det, for man ser da konstant at især kvinder nedgør hinanden fremfor at hæve hinanden.
  Jeg fatter ikke hvorfor folk har så travlt med at kommenterer negative ting.
  Du ser skøn ud! Bliv ved med det 😉 Det er netop det der er inspirerende.

  Victoriamh.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Vi kan godt blive enige om at en kvinde er en kvinde uanset om hun er mor eller ej, vægt har heller ingen betydning for mig ej heller højde. Det har noget med udstråling at gøre. Men i min verden er der stor forskel på at klæde sig sexet på den sexede måde eller sexet på den trashy måde. Der med ikke sagt noget om din påklædning

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at blive overmandet af længsel