SÅ sker det!!!

Ny badedragt

44ed0810-aae7-4e55-bd59-a2a5f3d2d8f6

Det er egentlig ikke fordi jeg ikke kan lide at gå i bikini, men med 3 små børn, så er en bikini ret så upraktisk! Den her flotte grønne har jeg lige købt til den forestående ferie. Du kan finde den HER

09e1bead-39c5-45b2-b5d1-90a353224e99 b953e023-ea83-48d9-b4fc-3c42519273e7

9 kommentarer

 • Syns da denne er li så upraktisk.. Der skal ik meget til før at babs og nutte er ude.. Ville selv fortrække en badedragt der sad fast om hals el skuldre med små børn der skal bæres på.. Ønsker jer en skøn ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Der er en strop med til rundt om halsen som jeg har på når vi bader:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nu har jeg set du har skrevet det med bikini og at det er upraktisk og bliver simpelthen nødt til at spørge hvorfor? Jeg har også 3 børn fra 1 år til 5 år og synes faktisk bikini er nemmest? Må jeg høre hvorfor du tænker badedragt er nemmere (ikke dømmende (!!) bare nysgerrig)
  PS fin badedragt – som jeg dog ikke ville kunne bære pga min barm (eller mangel på samme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hehe jamen det er nok bare mig der synes det så. Jeg har prøvet 2 gange at min bikini trusse blev hevet af en af ungerne imens vi tumlede i vandet… jeg føler mig nok bare mere tryg, når jeg er pakket mere ind end i en bikini

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Meget flot badedragt!
  Jeg tænker dog, at det må være mere upraktisk med en stropløs badedragt end en bikini. Men det kommer måske an på kroppen der bærer det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria s

  Super flot til dig!! Blot for nysgerrighed, hvad er upraktisk ved bikini fordi man har 3 børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma

  Og du syntes ikke den er upraktisk? 😂 Kan lige se for mig Arthur hænger på hoften og den bliver rullet ned som en sardin dåse 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ sker det!!!