Jeg kan umulig være gravid...men hvad så?

Vi lukker livsglæden ind

8a5f98c8-d12e-4aaf-aeff-73381ef33f0d

SÅ sker der endelig noget med plusgraderne her i danmark. Jeg bliver så vanvittig glad af sol og godt vejr at jeg for lyst til at jodle fra en alpetop 😉 Alt er bare dejligere når solen skinner og det er bare som om at jeg bedre kan overkomme ALT og ALLE, når vejret er godt.

Igår inviterede jeg min veninde forbi til formiddagskaffe på balkonen og det var så lækkert at få sat tæpper og puder ud og bare sidde der i solen med bare ben. Mange har spurgt ind til mine stearinlys og de er købt i butikken Buch Copenhagen og de har holdt i virkelig lang tid. Mine balkon møbler er fra jysk sengetøjslager og har holdt igennem en hel vinter udenfor (uden beskyttelse) uden nogle problemer, så selvom de er billige, så kan de varmt anbefales. Det bliver min første sommer uden at være gravid eller at have en baby i 3 år, så jeg glæder mig virkelig til at have en sommer uden fysiske begrænsninger og med mere tid til de to store som jo har “lidt” under at mor enten ikke har kunne hoppe rundt med dem (pga bækkenløsning) eller har haft en baby på armen 24/7. Nu er babyen 2 år i næste måned og kan næsten alt selv.

541442f9-dde0-45c0-8cb9-89cdaa3954ea e2850415-2df4-4d35-9e0b-1f7b03da0bd5

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan umulig være gravid...men hvad så?