Min gule kjole

Familie hygge

cad7f987-b3b8-4f22-8dcb-863f822f250f

Jeg skriver måske familie, men vi er jo ikke rigtig i familie, men vi ses så ofte og er så tætte at det nok godt kan defineres lidt som familie. Mine naboer familien Buch bød indenfor igår til grill og hygge. Det er ikke meget vi har set til hinanden, da jeg først var ude og rejse i 2 uger og så skulle Tina på forretningsrejse i en uge, men NU denne weekend, der skal der suges så meget af solens stråler ind som muligt!

Arthur er vant til at komme der, så han opfører sig fuldstændig som var han hjemme. Deres hund Carla er også skyld i at han ikke længere er bange for hunde. Idag nyder jeg alene tid med babybassen, da de store er hos far og så går jeg en børneløs weekend i møde. Jeg elsker de her dage, hvor vi intet skal nå og jeg har fået ryddet godt op i tøjskabene. Noget er blevet solgt og meget givet væk og jeg ELSKER følelsen af orden! Arthur er blevet så stor at han bare tuller rundt omkring mig med legetøj og “hjælper” i ny og næ med at putte ting i poser. Han er bare blevet så nem og om et par uger bliver han 2 år. Det er efter min erfaring den magiske alder, hvor alting bliver meget nemmere.

0fe9a4a2-139c-4ab5-ad00-a4007a836406 f530629d-c6c9-4bbd-9dd8-a4d00c8efd1b 5baa04cb-2b6b-4391-8e1e-7d859fc378d1 56d728c7-7512-43e2-b888-f8b834ccb4f7

5 kommentarer

 • Åh hver gang der går flere dage hvor du ikke kommer med et lille oplæg frygter jeg der er igen er sket noget frygteligt. Men håber bare du nyder dagene med godt vejr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Man kan følge med i hendes instastories hvis det er 😉 Der ser det i hvert fald ud til de har hygget på stranden i dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser rigtigt hyggeligt ud 🙂 Og hvor har du da bare nogle kønne børn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Venner er den familie man selv vælger❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Bare så hyggeligt:-)
  Og familie kan jo være mange slags, det er hvad vi selv føler for hver især.
  Jeg har også venner og deres familie, som jeg anser for min familie, netop fordi vi har kendt hinanden i rigtig mange år.
  Nyd det smukke forår med børnene:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min gule kjole