Familie hygge

Derfor har jeg ikke blogget

14cab4eb-7481-4dc1-99ec-0032ad3d477e

Jeg føler simpelthen at jeg styrter rundt som en sindsyg! Lørdag og søndag valgte jeg bevidst at holde heeelt fri. Men så kom mandag med møder, rengøring, børn og så har jeg kastet mig ud i et nyt fantastisk projekt, jeg har nemlig besluttet mig for at jeg vil have et sommerhus. Det er egentlig et gammelt hus, men først efter denne sommer, vil jeg begynde at renovere. Hvis alt går som det skal, så bliver jeg forhåbentlig sommerhusejer denne sommer. Jeg har aldrig ejet en ejendom før, men har altid drømt om det og for mig er det altså kæmpe stort. Jeg har altid tænkt at den slags kunne man kun gøre, når man var blevet gift!!! Men hey…. sådan er det jo slet ikke.

Jeg har sparet op længe og mangler lige de sidste gryn, så jeg er simpelthen begyndt at sælge ud!!  Dvs. jeg kan købe huset med 1000 kvm dejlig have kontant og det må være vigtigere end dyre ure, en bil der bare står og samler støv og dyre tasker som ikke bliver brugt. Det kunne blive et vidunderligt lille gemmested for mig og ungerne.

Så hold øje med min insta, hvor der bliver ryddet op til sommerhusformål. Åh altså… nu håber jeg bare jeg får det, jeg har set mig lun på.

 

6 kommentarer

 • Irene

  Jeg vil gerne spørge, hvorfor vælger du at købe sommerhus, men bor til leje? Du ville ko spare en masse ved at købe fast bolig istedet. Måske jeg bare er mere praktisk og økonomisk anlagt 😝☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Sommerhus er noget billigere og et eller andet sted skal man jo starte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  … 1000 km Grund, med 3 børn😱…. få en Havemand

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det er kun græs… får en græsslåmaskine robot:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Sarah. Spændende projekt 🙂
  Jeg tænker, hvorfor du ikke køber en lejlighed/hus og investerer i, i stedet for sommerhus?
  Kh. A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Millew

  Hvor fedt! Håber det lykkes at for dig 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie hygge