Nyt lingeri

Lidt om ham her :)

Der sker rigtig mange ting i mit liv for øjeblikket. Der er mange spændende projekter og nye arbejdsmuligheder, der har meldt sig på banen, men sommerhuset tager næsten al min fritid disse dage. Hver gang jeg får tid, så kører jeg i sommerhuset og knokler. Der er virkelig meget, der skal laves og på fredag skal der laves nye gulve. I hele den her proces, har jeg altså været usandsynlig heldig, med de folk jeg har ansat til at fixe de forskellige opgaver. Måske er det noget at gøre med at, den første anbefaler den næste osv.

Efter jeg havde Danmarks flyttefirma til at tømme sommerhuset, anbefalede de rengøringsfirmaet Proclean Service som de har haft gode erfaringer med. Sommerhuset har stået tomt i nogle år, så der var simpelthen så ulækkert og klamt, så jeg kunne slet ikke overskue opgaven selv. Men Proclean kom med de helt onde maskiner og så vaskede de hele huset ned, så jeg kunne male og vi kunne gå igang med gulve osv. Jeg er meget tilfreds med deres indsats!! men jeg er vild med at de efterlader et visitkort bestående af rengøringsprodukter og køkkenruller, det synes jeg er mega god stil og anderledes. Jeg synes sgu de gæve gutter fortjener en shout out og så er det altså nogle vilde før og efter billeder.

9 kommentarer

 • Det er sørme smart! Hvad koster det? Kan være jeg skal ud at låne lidt penge.. hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du kommer noget nemt om at være blogger i øjeblikket. Din blog opdateres 2-3 gange om uge med 10-linjers indlæg. Det er så kedeligt og jeg er desværre ved at miste interessen for dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Imponerende med gulvet, virkelig flot xoxo F4F

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mino

  Efter et opslag på Sarah Louises my story på insta i forrige uge henvende vi os til firmaet. Vi bruger firmaet og har aftalt med dem et 14. dags rengøringsabonnement. Det er en lettelse at får gjort rent 😀. Vi fik sågar en startspakke 🙈 64 ruller wc papir og en kasse vasketabs 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Arg men det da for Nice at han li tipper venstre fod mens han står der og leger model… 😝

  Derudover super fedt du ik er bleg for at fortælle du får hjælp og af hvem. Men nu knokler du osse en del selv. Hatten af for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv..det dæleme langt til hovedstaden 😉… Mille- ellers måtte han gerne gøre rent hos mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Også her! Men jeg bor i midtjylland og har ikke intentioner om at flytte til øen 😅
   Men det er da værd at overveje bare for at få besøg af ham der 😏

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Han ser da også ret fræk ud 😏😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at det er levevis produkter de efterlader. 😀
  Dit sommerhus bliver simpelthen så fin, og jeg elsker at følge med i processen alt imens jeg drømmer om at få mit eget lille sommerhus en dag. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt lingeri