One of those days

Mine halskæder i Forside fruer

I dette sekund ruller sidste afsnit af Forside fruerne hen over skærmen. Mange har spurgt ind til, hvorfor jeg overhovedet er med, men hvis man først har skrevet under på en kontrakt med tv3, så er den desværre ikke bare sådan lige at komme ud af. Jeg har ikke lyst til at kommentere så meget på programmet, jeg glæder mig bare til at det er et overstået kapitel:)

Min halskæde får jeg mange henvendelser omkring og det er min søde veninde Camilla, der står bag de flotte smykker. I kan finde dem HER

48 kommentarer

 • Ann

  Du gjorde jo bare showet mere ophidsene du var den der trak seerne til.. De andre er som sjask våd pasta man ved sgu ikk da ikke hvor man har dem.. Ihh det var den bedste kommentar til nogen i det program.. Den vil aldrig blive glemt fordi den ramte så plet. Love you’re style. Du er bedre end den gang sjask våde pasta..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla S.

  Jeg vil indrømme, at jeg ikke var begejstret for dig i det første afsnit. Men det har ændret sig.
  Den der skaber intriger og konflikt er da Janni. Konstant skal der konfrontation og bagtalelse til.
  Jeg blev dårlig over den behandlig du fik. SÅ UFORTJENT.
  Nu skal man måske ikke gå efter en persons udseende, men Janni`s ande næb mund som skyder disse evindelige giftpile ud,er ulidelg at se på.
  Du gør det godt , og vil blive savnet af mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linket til smykkerne virker ikke!!
  Forstår godt at du er træt af at være med i serien, for den er da noget af det mest trælse jeg længe har set.
  I er alle nogle rigtig spændende piger og jeg holder af jer allesammen hver for sig, men den der med at flashe jer på den måde – det er sgu bare ikke ok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Hej igen
  Jeg er ny her og i det hele taget ny mht blog. Kan man forvente svar fra bloggeren, her Sarah Louise?
  😊🍀 Lis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Millew

  Hej Sarah Louise.
  Kommer der ikke et afsnit mere af Forsidefruer? Da afsnittet sluttede, så det ud til at der kommer et mere? Elsker at følge med, selvom det er “kunstigt” og redigeret.
  Du gør det rigtig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan tror du så seerne har det.?.En flok andenæb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har bestemt ikke været fan af din opførelse i første sæson, men jeg synes du har gjort det virkelig godt i de to næste. Du har været sjov, ligetil og underholdende. Jannie var da HELT væk i sidste afsnit, tænk sig en voksen dame kan opføre sig så nedrigt. Det ville have klædt nogle af de andre også at sige fra, de var jo alle på din side!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Underligt at tale grimt om mennesker som man kun kender fra en sammenklippet version. Og som man i øvrigt aldrig har mødt. Men det siger vel noget om hvor stor en magt medier har, når de klipper deres udsendelser efter hvem de synes skal fremstå søde/væmmelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Du er sgu den eneste grund til at jeg har fulgt med i alle 3 sæsoner. Such an strong and independent woman. Kan du ikke få dit eget program? Haha
  Elsker at følge dig, og du er sgu sejere end du lige går og tror.
  Kæmpe respekt herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kan ikke forstå hvorfor de andre ikke kan se at al dramaet bliver skabt af Janni selv. Hun ødelagde da selv sin fødselsdag ved at bringe det på banen. Det lod jo til at i alle havde det sjovt og kunne enes 😉 ser kun programmet fordi du er med, kan slet ikke holde Janni ud, hun er forfærdelig, tror at TV3 kan miste mange seere, hvis de ikke snart får styr på hende, er glad for at følge dig på insta og din skønne blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Du er en skør kugle, og det er skønt. Bliv ved med det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Der en ting som undre mig og det er hvad fanden laver Janni i det program. Hun har ingen små børn og hun er noget ældre end i andre. Hun er medieluder ja undskyld mig,men hun elsker tydeligvis kun at høre på sig selv. Ikke engang Gunnvør kunne få et ord indført og det så ud som om,hun vil have forsvaret dig. Kan godt forstå hvis du ikke vil være med til det. Håber at du er okay

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Æv hvor er det ærgerligt, at et tv-program, som jeg faktisk virkelig godt kunne lide at se, bliver lavet under så dårlig stemning. Jeg bliver så irriteret på Janni og hendes evindelige “konfrontationer”. Hun er et fordømmende, selvhøjtideligt tudefjæs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Heldigvis er vi mange der ved, at tv produktionen klipper til deres egen fordel.
  Du gør det godt. Skid på hvordan andre fremstiller dig.
  Knus til dig ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tusind tusind tak for link til de fineste smykker 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • birgitte

  Janni er en desperat midaldrende kvinde,det åbenbart lever for drama og sladder.Måske skulle hun bruge mere tid på at kigge indad i stedet for,at give andre skylden for alt.Hun er pinlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Janni er en golddigger gone wrong – VERY wrong.
  Hun giftede sig til en status hun aldrig kan få, for hendes klasse er for lav.
  Hendes desperate operationer på at holde sig ung, er endt med hun ligner en kronisk sur anderøv.
  Jeg synes helt bund ærligt, det er skræmmende adfærd hun udviser, hendes personlighed er lige så rådden som en surstømning stinker…
  Tror hun lider, tror hun har det SÅ svært ved at være menneske.
  Alle hendes planer om at gifte sig rig og for evigt se ung ud er jo endt som det ses…skidt…meget skidt…
  Alene pga hende, vil jeg ikke længere se progammet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Frygtelige Janni. Er utrolig ondskabsfuld, og elsker åbenbart drama, som hun fremfører med sine grimme unaturlige læber, med indsprøjtede kemikalier. Uhyggeligt, Kunne i aftenens afsnit tydeligt se, hvem der er falsk.Gunvor var den eneste, der turde gå lidt imod Janni. De andre “fruer” sad bare måbende, men turde åbenbart ikke irettesætte Fru Ree. Håber du er ok, efter Jannie’s modbydelige angreb. Godt du tør sige din mening face to face, hvorimod de andre fruer er medløbere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Holst Holst

  Haha, jeg er også blevet slettet fra Jannies facebook.
  Mage til intrigant og dobbeltmoralske kriminelle kvinde skal man lede længe efter ….!!!!
  Hold hovedet højt Sarah, du er sej og en kæmpe inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du er så sej Sarah 🙂 Du har den fedeste humor og er så inspirerende. Du er tro mod dig selv, og derfor er vi så mange der elsker at følge dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Janni er blevet rigtig slem i forside fruerne. Hun er den værste til at lave drama og tørre den af på dig.
  Super godt afsnit hvor folk virkelig kan se hvordan Janni er.
  Har altid kunne lide din personlighed. Du virker så ærlig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Jeg var lige ved at få min the galt i halsen da jeg så forsidefruer. Det ligner slet ikke Jannie at være SÅ uforskammet. Det er fandme så underligt det afsnit . Godt forstå du gik SL.😩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Blev helt forbløffet over at ikke EN gik efter dig for at høre om du var ok. Blev rigtig ked af det på dine vejne. Og så sidder de bare og spiser kage og synes Janni er ok.hun er den mest lede strigle og virker ondskabsfuld eller i hvert fald som om hun mangler noget empati.magen til frygtelig kvinde menneske

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mils

   Helt enig. Janni virker som en meget lidt rar person og generelt syntes jeg bare at de andre fruer behandler SL så ringe! Forstår ikke der ikke var en der gik efter hende. Havde nogle behandlet min veninde sådan så var jeg sku gået i protest, sammen med min veninde. Men folk er åbenbart på Jannis side, hvilket man slet ikke fatter. Hun er så intetsigende og føler sig jo altid uretfærdigt behandlet. Og den kommentar til sidst omkring at SL er et frygteligt menneske, det var bare under lavmålet. Hun virker ond Janni.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De kan klippe serien som de vil ( og det er så gået ud over dig)
  Men sjovt nok er du den eneste der ikke bagtaler de andre fruer – og det siger faktisk det hele,

  Du er sej og et godt menneske – og en kick ass MOM.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja! Jeg har tænkt præcis det samme. Sarah siger det lige ud, mens de andre siger præcis det samme til kameraet, men ikke til hinandens ansigter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg er dybt foraget over janni og den måde hun behandlede dig på! Shit! Du er et bedre menneske end hende uden tvivl og jeg håber at hun har rigtig grim smag i munden når hun ser hvordan hun fremstår og er på tv… Ad..
  Du er skøn! Og du må aldrig lave om på dig selv pga mennesker som hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Pinligt bare pinligt Janni

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Kære sarah
  Det er ALDRIG i orden og sige hold kæft til en anden person. Ja du er rap i munden og fuld af energi og den må du aldrig slippe. Den er dig de folk der ikke kan rumme dig fortjener dig ikke 💖
  Jeg har for første gang skrevet til janni at det ikke er okay og tale sådan, og Wupti er man blokeret på Instagram. Det fortæller bare mig om hvilken type person man er.
  Jeg har også engang haft din mund og energi men blevet mindre med alderen 😁 Men lov mig og vær dig selv…
  Kæmpe knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Sarah, jeg synes du er sjov, oprigtig, sød og spændende at følge. Det her afsnit var simpelthen for meget. Hvordan kan en kvinde på 50 år, sidde og opføre sig på den måde og blive ked af det, og sur over, at folk ikke er 100 % med på hendes idéer – helt SERIØST, det er simpelthen for vanvittigt :O.
  Og den måde hun talte til dig på, hvad fanden er det for noget, bare fordi, at du tør fortælle hende sandheden, sige hende imod og udfordre hende på hendes helt fuckd holdninger. Kan godt forstå du rejste dig.. Hun er ikke værd, at bruge tid på. Du er meget bedre end det program. <3
  Virtuelle Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  I den her situation var jannie da godt nok way off, mega modbydelig. Kan godt forstå at du rejste dig og gik. Syns jannie og tina har været helt vild eftet dig i denne sæson og håber tv3 vil overveje at skifte de to ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hej Sarah
  Jeg kommenterer ellers aldrig, men jeg bliver simpelhent nødt til at skrive til skrive til dig efter afsnittet i dag. Hvor fik jeg ondt i maven på dine vegne! Janni er SÅ grov og det er så typisk hende at skabe dårlig stemning. Jeg har fulgt dig siden jeg så dig i LikeTv, hvor du, jackie og Anne medvirkede. Der faldt jeg pladsk for din seje personlighed og har sidenhen fulgt med på din blog. I det program får din personlighed virkelig lov til at skinne igennem. Jeg synes det er så ærgerligt, at TV3 fik dig til at fremstå som noget du ikke er. Derudover er jeg så ked af den voksen mobning der kører i mod dig. Jeg er simpelhent så træt af, at Janni hele tiden skal skabe en konflikt og forsøger at få de andre fruer til at hoppe med på vognen. Jeg vil bare sige, at hver evige eneste gang, tackler du det så flot når Janni angriber dig. Den hetz de andre fruer kører imod dig (undtagen Jackie) er simpelhent ikke okay og langt fra acceptabel. Jeg håber, at vi stadigvæk får lov til at se dig i de kommende sæsoner for du er den eneste grund til jeg følger med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Dét er da helt sikkert dig, der fremstår som den fornuftige! Og Janni, der konstant søger drama.

  Tror TV3 mister MANGE seere, hvis næste sæson er uden dig! Jeg gider i hvert fald ikke at se mere på Janni nu!
  Og slet ikke, hvis du ikke er med. Du er da den farverige, ærlige og mest ægte af dem alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ts

  Den eneste der ødelagde den fødselsdag, var da Janni selv. Hun er sgu bare for meget. Vi er en familie der bruger meget humor, men det er ikke alle der forstår det. Jeg synes din humor er skøn, men Janni forstår den tydeligvis ikke. Og det får du på puklen over hver gang. Øv øv….. 😟
  Pøj pøj med den stramme madamme (Janni). Håber i finder en løsning. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TS

   Så blev jeg da lige slettet fra Jannis insta. Blev simpelthen nødt til at skrive min mening til hende. Og hun synes så åbenbart at det er sjovere at svine folk til, end selv at blive konfronteret med nogle ting. 😉
   Fair nok med mig. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg kan ikke forstå, hvordan der ikke kan være én eneste, der løber efter dig, anerkender at det ikke var ok og spørger om du er okay. Det virker underligt, at de fortsætter fødselsdagen og spiser kage som om intet var hændt, og at Jannis reaktion var i orden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Me

  Du behøver ikke at forklare dig. Enhver burde kunne se hvad der sker i det program. Janni er pinlig, så det næsten ikke var til at holde ud at se på🙈 Forstår ikke at de andre ikke bakkede mere op omkring dig, når Janni var SÅ grov Tårkrummende. Finder det komisk at Janni selv mener, at hun har så meget at byde på. Hmmm🤔
  Du er total malplaceret i det program, jeg håber du bliver godt betalt😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Du var simpelthen for vild. Janni sagde hold kæft så mange gange til dig og du optrådte stadig helt rolig og fattet. Stor respekt til dig og godt at du gik til sidst. Jeg forstår slet ikke,hvordan de andre kunne sidde og lytte til de grimme ting hun fik sagt til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ej! Jeg er personligt vildt træt af, hvis du af alle forsvinder fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Sikke en salut. Den afslutning fortjente du nu ikke.
  Er du sød at fortælle mig mærke og forhandler på den lækre brune bluse med flæse, som du har på, da du og Jackie er på café. Tak
  Lis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Janni var uforskammet overfor dig – bare ikke i orden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg syntes Janni var SÅ pinlig så jeg løb ud af stuen og så skulle min kæreste fortælle mig hvad der skete 🤣 Tror ikke du behøver kommentere så meget. Vi så det jo selv 😳😬🙈🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er virkelig den eneste person i forside fruerne, der virker ægte og ikke opstillet. Og så har du virkelig en fantastisk blog. Det er så fedt at du lukker os ind i dit liv på den måde. Og så vil jeg virkelig gerne takke dig for, at du viser dig som den voksne og ikke taler dårligt om de andre kvinder. Mange gange tak fordi du er som du er ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One of those days