Jeg fik et kæmpe chok i nat!

Random weekend lir & lidt om fremtiden

Lir er måske så meget sagt. Ud over Arthurs fødselsdag som vi holdt lørdag og som jeg lige får skrevet om imorgen, så stod den bare på hygge hos naboerne og en tur i sommerhuset i weekenden. Buch’erne (det kalder vi dem hjemme hos os) er ligesom jeg, igang med det helt store terrasse projekt, så deres møbler var ikke helt på plads. Så vi slog lejer på “gulvet” og hyggede istedet. Os to quinder har været godt trættet denne weekend, da jeg har været sløj og Tinas firma har haft udsalg, hvilket betyder hun arbejder 12 timer om dagen, så der var i virkeligheden absolut intet liret over os.

Turen gik søndag til sommerhuset, hvor jeg fik pakket lidt mere ud, imens ungerne legede i haven. Vi er kommet ret langt med huset, men der er stadig lang vej igen. Jeg skal bl.a. liiige have malet hele huset, ordnet vinduer og lige have et nyt tag:/ Jeg går også og drømmer lidt om at lave et udendørs køkken, da vores indendørs køkken er ret lille. Jeg elsker tanken om at stå udenfor og lave mad og vi har også et terrasse område lige ude foran køkkenet, så det kunne måske fungere ret godt. Vi er bare blevet så glade for vores lille private og “hemmelige” perle og det er bare fantastisk at kunne trække sig lidt væk fra alting og bare være til midt i naturen.

Jeg kan mærke at i hele dette vanvidsforløb med Forside fruer, hvor nogle kollegaer konstant går over ens grænser og er villige til at gøre hvad som helst for seertal, vil lyve om hvad som helst, for at synes bedre i andres øjne og fremprovokere en reaktion hos mig (som jeg iøvrigt er blevet ekspert i at glide af på) og mange folk har alle mulige mærkelig versioner af sandheden, så er det guld værd at kunne fordufte væk, hvor ingen andre er og finde ro og fokus med det vigtigste her i verden, nemlig mine elskede børn. Jeg er også med i sæson 4, men bestemt ikke fordi jeg havde lyst, men fordi jeg var bundet op af en kontrakt. Jeg kan sige at jeg definitivt er nået nogle grænser rent tv-karrieremæssigt og personligt og at jeg ud fra det, kommer til at vælge anderledes i fremtiden end hidtil.

Hygge i sommerhuset

Dette køkken synes jeg er ret fint!!

7 kommentarer

 • Mille

  Hvor ser det hyggeligt ud med skovtur på terrassen 😊 Det er sådan nogle yndige børn du har, som ser ud til at være i komplet harmoni. Dejligt at se.
  Det er godt at høre, at du for fremtiden ikke vil være at se i Forside fruer udover sæson 4. Du er af en helt anden kaliber end de andre, og er alt for god til at være en del af det drama. Jeg fik nok i sæson 3, og kunne faktisk dårligt holde ud at se på det, for det var så uretfærdigt, og du er uberettiget blevet den som skal være centrum for alt det negative i programmet. Det er ikke til at holde ud at se på, og du har så meget andet at byde på, og er som mange af de andre ikke afhængige af at være med i programmet. Du er den eneste i det program som ikke har skuffet og som man kan mærke er ægte.
  Vi er mange der meget hellere vil følge dig på din skønne blog.

  God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kære Sarah Louise.

  Jeg kommentere egentlig normalt aldrig på din blog, men på dette opslag vil jeg nu alligevel gøre det. Jeg har nærmest siden i torsdag været i “chok” over denne sæson af forsidefruer. Altså… måske i virkeligheden ikke over selve sæsonen, nok nærmere over enkelte (!) af de andre piger der er med. Du har succes, en power kvinde -og mor, og har (så vist jeg er orienteret) tjent dine penge ved forretninger osv på mere eller mindre egen hånd. Man kunne komme med indskydelser om hvor vidt en af de andre forsidefruer har *host* sig til hendes “succes”, men den lader vi bare ligge der!.
  Egentlig vil jeg bare give dig et klap på skulderen. Jeg synes du virker sjov, sød og empatisk, men forsidefruer har nok brug for en strigle, og den er du så blevet påduttet. Jeg sad egentlig med håbet om at du ikke var med i en evt ny sæson, ikke fordi jeg ikke vil se på dig, men mere for din egen skyld. Men ja.. er man bundet er der jo ikke så meget andet at gøre.. just smile and wave😏😅

  Tak for en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skovturs-billedet er altså bare cute (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Jeg kan godt forstå at du ikke har lyst til at blive i forsidefruer. Især Janni opfører sig slet ikke pænt til middagen og kan heller ikke forstå hvorfor der ikke var nogen der kom ud og spurgte om du var ok? – men det er jo også kun hvad man kan se på tv om det reelt hænger sådan sammen ved jeg ikke.
  Du er en af de eneste fruer i den serie som har noget mellem ørerne og som har noget på hjertet.
  Håber virkelig at seerne kan se, at det er Janni som opfører sig fuldstændigt tåbeligt, hun virker virkeligt manipulerende – hvertfald på tv, jeg ved ikke om det forholder sig sådan i virkeligheden men kunne godt gisne om det.
  Håber du ikke lader sig slå ud og fortsætter som den power-kvinde du er! 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg nyder at se dig på tv, synes du er så skøn, så sjov og så ligetil. Din ærlighed og din tro på dig selv er enormt inspirerede. Men hvor kan jeg godt forstå du er træt af det, synes virkelig ikke programmet fremstiller dig specielt godt altid, og de andre damer er sgu ikke særlig søde.

  Held og lykke med hvad fremtiden bringer- og fornuftigt og forståeligt du siger fra overfor forsidefruer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Hejsa Sarah Louise…
  Jeg forstår dig udmærket godt at du er træt af de andre forsidefruer… Men må indrømme at det glæder mig at du er med i næste sæson også, det ville ikke være det samme uden dig.. Jeg er vild med at du ikke lægger fingre imellem men i stedet for kalder en skovl for en skovl..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Sarah.
  Jeg har fulgt lidt med i forsidefruer, men jeg er faktisk stoppet, da det er ALT for pinligt🙈 jeg synes det er så ærgerligt at du udstilles på den måde, og jeg føler slet ikke at det er dit sande jeg.
  Normalt kunne jeg aldrig drømme om at kommentere på sådan noget her (min tid er simpelthen for dyrebar til at deltage i debatter), men du skulle bare lige vide, at sådan som du udstilles af de andre, og TV3, slet ikke er sådan jeg, og mange andre ser sandheden.
  Jeg håber du får det bedre, når det hele har lagt sig😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fik et kæmpe chok i nat!