Nu med vom og med nye uartighederne

Så er det afgjort!

Først og fremmest vil jeg igen igen undskylde for mit fravær her på bloggen. Det har været en meget hård og hektisk uge. Lørdag var jeg inviteret til The Voice 18 inde i tivoli og for første gang i lang tid, havde jeg rent faktisk lyst til al det sjove rød løber ballade.

Jeg inviterede min skønne veninde Jannie med og inden vejen gik imod tivoli, så skulle vil lige prøve det nye Karma sushi ved Trianglen på østebro og HOLY CRABCAKE!!! Det var godt!! Servicen er jo altid god, men hold da K hvor er deres nye menu helt fantastisk. Vi fejrede også mit nye kommende tv program som snart bliver vist på DR2, så vi sparede ikke på noget kan man sige. Den fik så hatten passede med trøffel og kaviar og selvom jeg ikke troede at det var muligt, så fik jeg næsten for meget trøffel… (ej hvor lyder jeg bare latterlig….) men det var sådan det var, men nogle gange er det bare fedt at mæske sig, når hverdagen står på børnevenligt mad, det meste af tiden. Det er afgjort. Det er uden tvivl min favorit sushi restaurant

Vi kunne næste ikke trække vejret af al den gode mad, da vi gik og jeg skulle dælme godt nok hive maven noget så grundigt ind, så sushien ikke væltede ud igennem mit navlebrok, da vi stod på den røde løber lol

Vi havde en skøn fest og jeg mødte en masse dejlige mennesker, en masse man kendte i forvejen og en hel masse af mine følgere. Lige sådan en luftetur mor her havde brug for midt i flyttestress og renovering.

6 kommentarer

 • Kære Sarah.
  Jeg er også en af dine ældre følgere. (60+). Jeg bliver helt forpustet over at følge dig. Du er da bare helt vidunderlig. Hvordan får du det overskud? Alene mor til 3 børn, selvstændig erhvervsdrivende, køber sommerhus, som skal sættes i stand. Flytter til ny bolig, og har desuden et skolebarn. Det er sgu godt gået.
  PS. Dit nye hår er så godt til dig. Hurra for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Det er da vildt fedt at få nye steder hvor andre har været. Der er et hav af gode sushi steder så det sted skal da prøves. Så tak for det SL.🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sarah. Jeg er en af dine “ældre” læsere, +50😂 og nyder at læse din blog. Du er en fantastisk kvinde, som overkommer både børn, job og venner på den gode måde. Flot. Jeg holder også af at læse om når du er ude at spise, da jeg tager turen til sjælland (er midtjyde) ca. 2 gange om året. Sidste gang gik jeg på La Bonne som du havde anbefalet, og det var en rigtig god oplevelse. Hvis du kan overkomme det må du rigtig gerne skrive hvilke retter du har bestilt og hvilke drinks osv. Så ved jeg hvad jeg skal prøve næste gang.❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det var dog den mest misvisende og trælse overskrift til et opslag om sushi…som du i øvrigt skriver rigtig tit om🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria S

   Vi har da alle ventet i spænding på endelig at få afvide hvilken restaurant som er Sarah Louises yndlings!! Og nu er det endelig afgjort.. puha det var godt at få på plads! 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   hahahaha aaaaii hvor er åndsvage…og sjove hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med vom og med nye uartighederne