Hvad lavede jeg onsdag aften?

Min nye youtube kanal & første video

Billedet herover er fra igår aftes, hvor jeg tog de to store og Elias (min veninde Tinas søn med) til Guldtuben. I har ofte opfordret mig til at starte en youtube kanal, men da jeg næsten i 4 år har haft meget små børn, så har overskuddet ikke helt været der til at udvide på den front.

Men nu vil jeg gerne forsøge at være mere på og desuden er det også ofte nemmere for mig at kommunikerer med ord end skrift. Og så synes jeg at det er ret morsomt at illustrere, hvordan livet som mor kan være. Hvad min kanal skal handle om, bliver nok ligesom min blog, nemlig lidt om alting i mit kvindeliv og en masse humor. Som i ser videoen, så ligner jeg også lidt en brugt gadeluder med gammel makeup på som jeg ikke orkede at tage af igår aftes. De vækkede mig på skift i nat og ville sove i min seng som de selvfølgelig endte med at få lov til og kl. 06 vækkede blære-alarmen mig…..

16 kommentarer

 • Tom

  Ahrmen!! 😂😂😂. Det er for sjovt, også selvom jeg ikke har børn. Tak for et godt grin – og i øvrigt stor respekt for din melding i forsidefruer om, at du bare ikke magtede mere pis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahahaaaa kender det SÅ GODT er pt. i uge 22 med nr. 2 og er oppe for at tisse MINDST 6-7 gange hver nat😝 Så mine ninja skills er helt i top👍🏻 PS De uperfekte videoer er altså de sjoveste og dem alle kan relatere sig til (der er rigeligt med “polerede” YouTube-video derude)❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sort humør er det, bedste.
  Sådan fungere det stort set også her hjemme:-) Når man er mor, HAR man bare ikke noget privat liv…🙃 Men man vil heller ikke byttet det for noget i verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det bliver for plat og barnligt for mig. Er meningen ikke også med en Youtube kanal, at det skal optages med ordentligt udstyr?

  Håber du kan blive inspireret fra Irina, hun har tjek på det. 🙂

  Hvornår må vi høre om det sted du er flyttet hen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hey hey hey….rom blev ikke bygget på en dag;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Hej Sarah
  Hvor er din film genial og grineren 😘 du gør det så godt som kvinde og mor til dine tre vidunderlige børn. Du er en meget stærkt person!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ahahaha hvor er det sjovt – og bekendt 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Ej hvor sjovt😁 og hvem har ikke prøvet det med at liste rundt🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Du er simpelthen for morsom!!! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Meget kan man sige, men humor det har du!! Vil se frem til at grine med/af dig på din youtube kanal 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg var med min datter inde at se showet i går. Vi “opdagede” dig udenfor, lige da i skulle til at gå ind. Min datter på 12 syntes, at du var så “gudinde-agtig” (hendes egne ord). Jeg kunne kun give hende ret, du skinnede og ser simpelhen altid så glad og sund ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nååååå hvor sødt:) giv hende en stor krammer fra mig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-mor-til3

  Det er jo MIG!!!😂😂😂 For satan hvor jeg kender det😂😂😂
  Så udsendelsen i aftes. Kunne også her relatere til dit liv bare ikke med vold men med en enlig mor der døde og en opvækst på børnehjem og institutioner. Er fængselsbetjent i dag og lever også et liv hvor man har paraderne oppe og slås for sit…. Du er sej. Jeg er sej og alle de andre der slås mod den sociale arv er seje👍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det ser mega sjovt ud 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du er sååå sjov – jeg er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  😂😂😂😂😂😂😂

  Dejligt med et Godt grin her fra morgenstunden. Glæder mig til også at følge dig på Youtube!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad lavede jeg onsdag aften?