Misbrug og vold i hjemmet i hobetal

Cellulitefri numsebilleder & hvad denne drik har af betydning

Reklame for SlimJOY

Jeg får helt utrolig mange spørgsmål til min kost og træningog hvilke diæter jeg følger osv. Men rent faktisk så tror jeg ikke som sådan på slankekure, men jeg tror på at ændre livsstil. Dvs. man skal ikke kun spise sundt eller ekstremt i en kort periode, men man skal derimod omlægge sin generelle livsstil og gøre det her med at leve sundt som en hel normal del af hverdagen. På den måde så ER der også plads til at hygge med lidt usundt engang imellem. Jeg ville ikke selv kunne leve efter en ekstrem kur, men jeg har valgt nogle ting fra og til som har gjort det meget nemt for mig at bibevare min krop og veje det samme som da jeg var 16 år. Ja det er måske endda til den lidt lave side, men jeg spiser normalt og lige så ofte som andre, MEN jeg spare min krop for en masse skrald og giftstoffer som den ikke har brug for.

En af mine nyere rutiner er at drikke en drik hver morgen fra Slimjoy. Ligesom alle andre ting jeg putter i min krop, så er denne formular også 100% naturlig. Ud over at smage dejlig af frugtsaft, så har Slimjoy den effekt at den renser ud i din krop og du har derfor meget nemmere ved at optage sunde vitaminer og mineraler, men det øger også dit vægttab. Der er 2 varianter. Den ene hedder Bootburn og den anden hedder waterout og kombinere man de to, altså drikker eks. det ene glas til morgenmad og det andet glas før træning, så får du meget bedre træningsresultater samt mindre væske i kroppen, hvilket bl.a får dine muskler til at være mere synlige. Den fjerner din oppustethed og for meget væske i kroppen. Din fordøjelse bliver i det hele taget optimeret og jeg kan mærke at jeg føler mig lettere i kroppen og har mere energi. Jeg drikker den med min morgenmad og jeg bemærker næsten ikke engang at jeg er igang med at detoxe.

Der gik en uges tid og så synes jeg at jeg kunne mærke og se de første forandringer. Især ved aftentid, hvor min mave nogle gange er oppustet og det er meget nemmere at se efter 3 børn, skal jeg lige hilse og sige! Der kan jeg se at min mave er fladere end før og mine fødder er heller ikke hævet efter en lang dag som de nogle gange har været. Men den største synlige forandring er at den lille smule cellulite jeg havde lige under mine baller, er fuldstændig væk. Jeg måtte lige stille mig i et skarpt lys for at være helt sikker, men helt seriøst…mine lår, min numse og min hud er helt glat og fin og det er efter ca. 3 uger med en morgen drik fra Slimjoy. Og ja det her er godt nok en reklame for Slimjoy, men hvis det ikke virkede, ville jeg aldrig påstå det, så havde jeg bare ikke sagt det som jeg siger. Jeg tror også at det er vigtigt at understrege at jeg jo ud over Slimjoy også spiser relativt sundt. Så hvis du fylder dig med lortemad og så lige drikker en Slimjoy, såååå skal du nok ikke forvente et lignende resultat som mit. Uanset hvad så burde alle rense sin krop ud i ny og næ.

Jeg har faktisk ikke rigtig trænet her hen over sommeren, MEN jeg har dælme heller ikke siddet stille. Jeg har været meget aktiv. Tidligt op, tidligt i seng og drøner rundt med renovering, huskøb, arbejde og 3 børn, så træning har ikke været aktuelt eller nødvendigt pt. Desuden er min forbrændning så god lige nu, pga den rigtige kost og udrensning at det er meget nemt for mig at tabe mig og da jeg ikke vil tabe mig mere, så er træning kun noget jeg vil gøre, for at stramme op.

Jeg er egentlig blevet ret hooked på de her Slimjoy produkter og jeg kan godt lide at de er så nemme at integrere i sin hverdag. De er i forvejen portionsopdelt, så det er nemt lige at smide et brev i et glas koldt vand og så smager de godt ligesom almindelig saft. Mange andre lignende produkter, der skal man selv stå og måle op eller også er smagen en udfordring.

Så lige for at opsumere, så vil du opleve:

Nemmere vægttab
Mindre oppustethed
Mindre cellulite
Mere energy
Mere muskelmasse
Mindre vand i kroppen
Bedre fordøjelse
Mindre giftstoffer i kroppen
Og Slimjoy er 100% naturligt!

RABATKODE

Jeg har fået lov at give jer en rabat på 20%. Rabatkoden er SARAH20 og den giver 20% på alle produkter på siden slimjoy.sensilab.com Den er gyldig til den 3. oktober.

 

Ja det er ikke nogen Kim K numse, men bare en hel almindelig lille røv- nu helt uden cellulite.:)

16 kommentarer

 • Chris

  Hej! Jeg tænkte på, drikker du begge juice/saft sammen eller tager du den ene om morgenen og den anden på et andet tidspunkt? Kan også være jeg har overset, hvor du har skrevet det henne🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Pedersen

  Øv øv at det er en udenlandsk hjemmeside, det får mig til at bakke af, da jeg før er blevet snydt sådanne steder😢Ville ellers gerne prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg har tidligere haft god erfaring med Slimjoy, så fedt du deler rabatkoden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • l

  Blev også noget paf over at du vil påstå man kan undgå kræft hvis man bruger det produkt du reklamerer for. Synes heller ikke det er fair overfor kræftramte at det antydes det er deres egen skyld hvis de er syge. Har set et spædbarn på 2 mdr født med kræft. Kræft rammer også selvom man lever sundt og ikke ryger. Måske i mindre grad men der gives ingen garantier for ikke at blive ramt alligevel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hejsa det påstår jeg da ingen steder, mem jeg er 100% overbevist om at vores dårlige kost forøger chancen for kræft med de mange dårlige toxiner og hormon mange indtager. Men det er jo blot min overbevisning

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg synes det her indlæg stinker af reklame /sponsorat og intet andet og det er skuffende at læse 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria S

   Du har helt ret. Og bare det, at Sarah Louise ikke vil svarer på kommentarer til hendes Instagram opslag ifbm dette produkt, og har slået kommentarer fra efter gentagne negative og undrende spørgsmål, viser jo også bare at der ikke er hold i noget, men at det er ren reklame som skal lokke os i slanke fælden.. håber folk tænker selv ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nej jeg slog det fra fordi folk var uforskammet og at debatten handlede om alt muligt andet end produktet og det blev min kunde ked af. Jeg ved ikke hvorfor folk har så stort et problem med det produkt. Køb det eller lad være.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Ligesom alt andet du indtager er det naturligt? Synes at have set du indtager en del energidriks og alkohol 😂 synes også din udtalelse omhandlende kræft er uforskammet, det bliver desværre meget dømmende for mig at sidde at læse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Dejligt du er ved at vågne op Sarah, sjovt at følge, det er en lang rejse, det ene tager det andet. Dit produkt slimjoy går dog ikke igennem mit grønne øje, e nummer og sødemiddel, ku dog ikke se hvilke det var. Go rejse, det kommer til at gi frustrationer at opdage den virkelige verden, men fedt!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg har været trofast læser i flere år, men nu stopper jeg som læser.
  For det passer ikke, at man kan undgå mere end 90% af kræft ved at ændre sin livsstil. Sunde, stærke mennesker som lever sundt kan få kræft, og det kan små børn også, selv om forældrene har gjort alt det rigtige.
  Det er simpelthen ikke i orden at give folk det ansvar, så de bagefter kan rette skylden på sig selv, hvis de får kræft alligevel.
  Ja, man kan få kræft af at ex ryge og drikke, men langt de fleste gange kommer det bare, så jeg synes, det er vildt tarveligt, det du gør.
  Og oven i købet knytte det op på et produkt, man kan købe, og som du formentlig får et eller andet ud af at reklamere for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvordan spiser børnene hos deres far? Altså i fht det I overholder hjemme hos jer? Det må være noget af det svære ved at være “fraskilt” – tager han eksv børnene med på MCD etc?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Lyder til at produkterne er lige det jeg mangler😊 Har lige lavet en bestilling, og glæder mig til at komme igang🌶🍋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Syns det er flot at du tænker over din livsstil. Syns bare man høre meget dårligt om soya produkter og lign. Syns heller ikke at det gør noget at man ikke ligner en 16 årig,når man er 36. Det vil kun klæ dig med lidt former. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Ja soya kan være lidt noget skidt, det indeholder b.la østrogenligende stoffer hvoraf det ikke anbefales til små børn, da det kan give hormonforstyrrelser, visse steder i verden fælder man også værdofuld regnskov for istedet at producere soya. Hermed ikke sagt at kød er mere sundt, bare at soya også har sine ulemper

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Når enden er god, er alting godt 😉

  Sejt gjort, du er en inspiration både for kvinder og mænd. Og løsningen er simpel, tænk over hvad man putter i munden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Misbrug og vold i hjemmet i hobetal