Makeup tip: Få min glow

Har jeg skåret i mig selv????

Ok det her er lige noget jeg må få afklaret med det samme. Der er åbenbart nogle, der tror at de mærker som jeg har på armen på dette billede, er ar fra at jeg har skåret i mig selv pga. en hård barndom og DET er det ikke!!! Det er bare mærker fra en trøje, da sad lidt stramt som jeg tog af, for at tage billedet.

Billedet tog jeg i forbindelse med at jeg skulle vise jer at jeg ingen appelsinhud har tilbage efter gentagne detox kure og sund kost.

 

7 kommentarer

 • Marie

  Ej sorry, men nogle ting må du altså bare lade “slide”.. Det er da for latterligt at nogen kan tro det, det er da så tydeligt det er fra tøj eller bare et mærke 🙈🙈 (har selv en lille vandret “delle” streg på hver underarm, selvom jeg på ingen måde er overvægtigt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Shiiit altså du skal dælme stå model til meget❤️ Du ser knald godt ud og jeg bukker mig dybt i støvet for Hvor meget du knokler for dig selv og din krop og mest af alt dine dejlige børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvorfor er det lige nødvendigt at vi også skal se dine baller bagfra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Lol har du læst indlægget? Billedet blev brugt tidligere til et indlæg om appelsinhud som jeg skriver

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   Kn man se dem forfra?? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elham

  Vil du egentlige poste de detox Kure du snakker om .. d

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tænk at man kan få sådan en historie ud af et par mærker fra trøjen 😅 jeg havde ikke engang lagt mærke til det..🙈 folk er søreme opmærksomme på det mindste. Håber at du har haft en bedre dag end i går, Sarah – og så håber jeg at den toblerone var god 😍🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup tip: Få min glow