Er det senfølger af respirator og for tidlig fødsel?

Stride kællinger & kavalergang

Skal vi lige hurtigt få slået fast at fordi man er blevet mor, så kan man altså godt klæde sig sexet. Jeg er bestemt ikke blevet et mindre seksuelt menneske efter jeg er blevet mor, nærmest omvendt. Jeg hviler meget mere i min seksualitet og jeg nyder også sex på en anden måde end da jeg var yngre. Ja det er en meget personlig snak, men hey….everybody does it og hvorfor er nogle så pisse kropsforskrækket! Det driver mig til vanvid, når kvinder skal nedgøre andre kvinder fordi de i deres optik går i for sexet tøj eller bruger for meget makeup osv. Det er altså ikke alle, der har lyst til at ligne søndag på alle ugens andre 6 dage.

Dette outfit jeg har på her, har vækket lidt harme fra nogle kvinder på min instagram og dem der ikke kan tale pænt, er bare blevet blokeret. Jeg owner min ret til at være ligeså sexet som jeg har lyst til. Jeg kunne ALDRIG finde på at gå ind på en andens instagram og skrive ” hold kæft hvor ser du røvsyg og kedelig ud, tag dog noget makeup på så vi andre ikke får ondt i øjenene af at glo på dig” eller “hvor er det synd for dine børn at de har så kedelig en mor at folk tror hun er ramt af depression, hver gang du viser dig i offentligheden”  og nej det er ikke ment som at det er mine tanker, men det er for at understrege at hvad enten man er for lidt eller for meget i andres optik, så giv plads til det! Ligesom jeg nogle dage har LYST til at bobbe mig op og vise mig fra en kvindelig sexet side, så skal andre også have lov til at være leverpostej alle ugens 7 dage….who cares!!!

At skrive til en kvinde at hun er vulgær eller skal tage tøj på, fordi hun er blevet mor er simpelthen en hulemands mentalitet som ikke hører hjemme i et moderne samfund. At folk har deres meninger er ok, men hold dem for jer selv, hvis det ikke er brugbart. Men først og fremmest spørg dig selv, HVORFOR du egentlig føler dig provokeret. Lad mig sige det sådan her….jeg kender INGEN stærke, selvsikre kvinder, der går op i, om andre kvinder går med makeup eller om de klæder sig sexet…… fordi vi/de er LIGEGLADE….vi har et liv…. og derudover så ELSKER jeg kvinder, der tør skille sig ud og som dyrker sin kvindelighed eks. ligesom Irina. Hun fik hug for sine iøvrigt møgfede lakbukser….but why??? HAR folk ikke opdaget hvordan resten af verden er indrettet!!! Er vi ikke snart videre fra Jantelovs tiden og de alt for små sko??

Det “sjove” er jo at folk har det smukke frie valg, hvor de kan kigge den anden vej. LAD VÆRE mat at følge folk på instagram, blog eller se på deres billeder, hvis det generer jer. Med hvilket formål ytrer man sig kritisk på en andens instagram? Der kommer jo intet godt ud af det andet end at man afslører sin egen dårlige karakter…STOP DOG!

Verden ville være et usandsynligt kedeligt sted, hvis der ikke var plads til folk i alle størrelser og med forskellige udseende og ved i hvad, vi kan næsten lære et eller andet af alle andre mennesker. Så istedet for at give bitterhed, jalousi, mangel på rummelighed og ondt i røven frit løb, så prøv at være nysgerrig på andre mennesker og glæd dig over at alle ikke er ligesom dig selv!!!!

Lige et billede mere… 😉 Nogle gange er jeg afslappet og kedelig, nogle gange klassisk og den dag her, følte jeg mig sexet og i et sprælsk humør og skulle på date med min nye kæreste….hvis man ikke kan tåle den side af mig, så ved i hvor døren er:) Dette er den jeg er og jeg kommer aldrig nogensinde til at lave mit udseende om, for at behage folk, jeg ikke engang kender.

36 kommentarer

 • Christine

  Spot on 👍🏼 Du ser skide godt ud! Og hvilken kvinde elsker ikke at gøre sig lækker og tage flot tøj på? Synd for dem der tror og lever efter at livet slutter når man bliver mor 😱😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det sjovetse for mig er at jeg slet ikke kan se det sexeede i den kole, da den jo slet ikke viser former.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Godt indlæg Sarah!!De folk som skriver de kommentarer til dig må have det dårligt med sig selv. Man skal klæde sig som man har lyst til. Jeg har selv oplevet at få blikke eller kommentarer fra kvinder fordi jeg havde makeup på, en støvlet med lille hæl eller noget andet som var lidt for smart i nogle kvinders øjne da jeg arbejdede som pædagog for få år tilbage. Idag arbejder jeg som lærer og kan stadig mærke de der ubehagelige blikke fra kvinder men jeg er ligeglad og tænker at de må være misundelig på at jeg tør gøre noget ud af mig selv. Jeg er 39 år og går klædt som jeg vil og tager den makeup på som jeg har lyst til. Skønt du har fundet kærligheden:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Som Dolly Parton engang har sagt “It cost a lot of money to look this cheap” 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Imponerende, at du kan skrive så langt et indlæg om hvordan man skal have lov til at klæde sig som man vil, at stærke kvinder godt må klæde sig sexet og der skal være plads til alle, men samtidig skrive at kvinder uden makeup er “røvsyge”, “er så kedelige at se på, at vi andre får ondt i øjnene af at glo på dem”, “er leverpostej 7 dage om ugen” og ligner søndag ugens resterende 6 dage.
  Der kan man da tale om dobbeltmoral.

  Just for the record, jeg synes at du ser dødgodt ud på billedet, og jeg tilslutter mig at du (og alle andre) skal have lov at klæde sig præcis som de har lyst. Men jeg bliver provokeret over, at du på den måde sætter lighedstegn mellem makeup og at gøre noget ud af sig selv.

  Jeg vil selv påstå, at jeg gør noget ud af mig selv. Jeg har mange stramme kjoler, har både Louboutin og Prada stiletter i skabet, og vil gerne tage mig godt ud – både til hverdag og fest – men jeg har truffet et meget bevidst valg om ikke at gå med makeup længere. Dels har min hud ikke godt af det, men jeg synes også at det bidrager til en uheldig skævvridning i vores samfund (men det er en helt anden og meget mere kompliceret snak)…

  Med andre ord, jeg synes altså sagtens at man kan gå op i sig selv (sit tøj, sin krop, sin hud osv.) uden at man skal have makeup på. Så ligeså latterligt som det er, at kvinder kalder dig vulgær når du klæder dig sexet, ligeså latterligt er det, at du skriver at du tænker at kvinder skal tage makeup på så du kan holde ud at se på dem… Hvor tit har du tænkt det samme om en fyr? Bare en tanke. 😉

  Igen, jeg synes sgu at du ser godt ud, og du må klæde dig præcis ligeså sexet som du vil, men synes desværre at dit indlæg er meget dobbeltmoralsk, hvilket er en skam, for jeg kan godt lide den overordnede tanke. Kvinder er kvinder værst, og gid vi dog kunne ændre den tankegang…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Lol du har jo helt misforstået det jeg skriver. Jeg skriver jo netop at det ligemeget om man er for meget eller for lidt, så skal man jo ikke gå ind og dømme på det. Ligesom man ikke skal svine folk til for at være sexet klædt, så skal man heller ikke svine folk til fordi de i nogens optik er kedelige

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Skriver Sarah Louise ikke netop at de sætninger ikke er hendes tanker, men bare et eksempel?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kvinder der taler andre kvinder ned gør det for at tale sig selv op. Lavt selvværd, misundelse eller manglende forståelse for forskelligehed og accept af andre.
  Nogen kan lide at vise sig selv frem, andre er mere private. Snerpet, frimodig, stærk, svag, røvlækker, knap-så-lækker osv.
  Accepter dog andre mennesker – de har som oftest andre grænser end dig selv. Sahra nyder at vise sin smukke krop frem og hurra for det. Lige nu stråler hun af forelskelse – show it to the world girl. Billedet viser en smuk kvinde med en sexet kavalergang og gudeben. Lad folk kommentere som de lyster, det er en umulig kamp at tror at man kan ændre på det. Deres svar om det er en sviner eller ros, viser UDELUKKENDE hvem de selv er som menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Sådan Sarah!!!
  Jeg er fuldstændig enig,det må bunde i dårligt selvværd og misundelse,at nogle kvinder har brug for at ytre deres sure opstød.
  Der er da bare så fedt når kvinder gør noget ud af sig selv,jeg er godt nok 53 år,men jeg gør stadig meget ud af mig selv og oplever af og til også at der bliver kigget lidt skævt til mig.
  Jeg er pisse stolt af mig selv og min kvindelighed og jeg gør præcis hvad der passer mig….så længe det ikke gør andre ondt…
  Fortsæt endelig,du er en fryd for øjet❤️🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvis jeg ikke var så chubby, så ville jeg os gå klædt mere sexet. Er mor til 2 og min krop er ikke som dem har været. Men hår med make up og falske vipper og elsker det .
  Forstår ikke at vi kvinder har så travlt med at shame hinanden ..

  Er os træt af at folk skriver ondt når man lægger sine børn op på facebook etc , med sætninger som “ hvad tror du de vil sige til det når de bliver større og ser sig selv på internettet “ og “vil dine børn ikke skamme sig over dig “ når de bliver større pga et sexet billed
  Jeg tror for det første at ens børn er pænt ligeglade med hvad man lægger op. Min mor må hjertens gerne lægge baby billeder med bar røv af mig på facebook og hvad mine forældre vælger at lægge op er jeg ligeglad med .. og det samme er ens børn nok også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh det er så godt! 🖤 Det minder mig om dengang Peter Falktoft engang skrev han elskede kvinder med make up, kvinder som gjorde noget ud af sig selv. Kan du forstille dig en storm mod en mand, som er så folkeejet?! Men uanset hvad så er det hans mening, og andre må så skælde ud, kigge sig lidt i spejlet og måske tænke “men jeg gad nu godt kramme han der Peter”… jeg er sikker på nogle gerne vil “ kramme dig” – men det er nemmere at fornærme end at række ud. ⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andie

  Sarah du er sej og sikke en lækker kvinde 🤩- forbliv helt som du er.
  Knus Andie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Det var så fint at DU endelig kom med en opsang omkring de mennesker der nærmest ikke bestiller andet end at sige nedgørende ting. Forstår ikke st vi kvinder er så hårde ved hinanden🤔 vi skal virkelig blive bedre til at holde sammen. Du ser sku altid godt ud Sara L. 🤗 Det er da SÅ fedt at være kvinde og meje sig ud 🙏 💋👠🕶👗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er opdraget med disse tre ord:
  Kærlighed, Respekt og Accept, med disse tre komme vi rigtig langt i verden eller blot i lille DK:-)
  Du har ret, jeg er også en stærk kvinde og gør hvad jeg vil og kan og klæder mit som jeg vil.
  Du ser bare så smuk ud, du holder dig godt og ingen kan se du har sat tre børn i verden:-)
  Tillykke med kærligheden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kath

  Jeg synes det er skønt at du hviler i dig selv, at du er ærlig og at du er en god mor. Jeg ELSKER forskellighed og synes det er interesant at følge en masse mennesker, som jeg føler mig inspireret af. Det kan være stil, egenskab som forældre, eller you name it.
  Jeg synes du er smuk og et spændende individ! Jeg synes også jeg er spændende selvom jeg er et leverpostej-menneske 😄. Men jeg er ret meget tilfreds med mig selv og hviler meget godt, der hvor jeg er i mit liv. Tænk sig hvis vi alle var ens 😱. Jeg er som sagt glad for at det ikke er sådan og jeg synes det er ufatteligt at folk skriver negativt om dig eller andre… Må jeg foreslå at de gemmer deres negativitet væk og tænker wauw 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Fedt fedt fedt indslag! Vise ord og så sandt- folk har alt for travlt med andet end deres egen røv 👌🏻
  Du er en stærk kvinde, syntes det er så fedt du siger tingene som det er 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina sams

  Hej Sarah Louise du er da skide lækker..❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg er meget enig i hvad du skriver. Folk skal lade være med, at have så travlt med hvordan andre mennesker ser ud, klæder mm. Jeg syntes til gengæld, at din kommentar med depression er lidt tarvelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det er jo ikke noget JEG synes! Det er for at understrege at om man synes at man er FOR meget eller FOR lidt, så skal man stikke piben ind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heila

  Der er forskel på Classic and sexy – og billig trash.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Sagde endnu en kælling….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   Heila – nej det er der jo netop ikke, det er det der er hele pointen. Det er kvinder som dig der kalder andre kvinder billig og trash der burde skamme sig. Man må klæde sig lige præcis som man vil, der er ikke noget der hedder at man så er trash.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Godt brølt smukke kvinde!
  Jeg er selv pædagog og gør en dyd ud af at klæde mig pænt i hverdagen, jeg vil nemlig gerne se pæn ud, mest for min egen skyld! Jeg er nemlig af den overbevisning “Why don’t look good, when you can❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg vil bare lige bruge anledningen til at ønske dig stort tillykke med den nye kæreste/kærlighed! :D<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Misundelse er en grim ting! Du ser brand godt ud😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  KÆMPE LIKE 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rut

  Du må være stolt af hvem du er💕 Du er smuk og rigtig go mor👌
  You rock it girl ✌❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Man undres over at folk følger dig, hvis de ikke kan lide hvad de ser! Din blog dit valg!
  Og come on ladies! Siden hvornår skal man som mor stoppe med at været sexet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Altså hvis man gik en tur ned gennem strøget i sommers, havde alle kvinder og piger da lignende kjole på…. tror forskellen måske er, du har en lidt større barm end de fleste, men det gør jo ikke én til en klam vulgær mor luder. Altså krummer sgu tær over de kvinder der decideret føler behov for at kommentere så grimt til andre kvinder… du er skide lækker💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Magdalena

  Hahaha elsker at læse dine blogindlæg, du er en tøs lige efter mit hoved! Og jah, tager mig selv tit i at tænke, hvorfor faaen kan jeg ikke bare tage min lårhøje støvler, mine cykelshorts og min fede dunjakke på og vade ned gennem strøget på en ganske alm onsdag?🤷 Men desværre især når man er af anden etnisk herkomst, er blikkene og ordene meget hårde, oz på de sociale medier, (mom shaming/slutshaming osv). Heldigvis er det ikke noget jeg gider bruge tid på at bekymre om mere, og vi som kvinder burde styrke hinanden istedet for at række ned på hinanden. PS: savner dig i “forsidefruerne” men forstår virkelig godt dit valg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Møgkællinger er der nok af 😅😅😅 du er for sej! Do you always!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du har helt sikkert en krop som de fleste godt ku misunde en hel del, inklusive mig selv! Jeg kunne aldrig drømme om at poste et billede af mig selv på de sociale medier, hvor jeg har nedringet tøj på eller er nærmest helt afklædt, og jeg forstår ikke, hvorfor nogen gør det…? Hvad er det præcist man vil med de billeder? Nu kan du ikke svare for alle, men hvad vil DU sige med dine billeder, hvor du fx sidder og gør dig lækker foran spejlet med side boob, eller viser din numse eller andet? Er det fedt at få kommentarer fra ældre mænd fx? Jeg ville tænke, at de gamle liderlige mænd sidder og spiller den af til ens udfordrende billeder 🤢🤢 Får du ikke nok af deres ulækre kommentarer?

  Det er absolut ikke ment som hate til dig. Jeg ved godt, at jeg bare kan unfollowe, men jeg er bare undrende og nysgerrig? ☺️
  Og ja, måske det er fordi jeg selv aldrig ville få et eneste like, hvis jeg postede et halvnøgent billede af mig selv, at jeg ikke forstår det 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Forskellen på dig og mig (går jeg ud fra) er bl.a. at jeg lever af min instagram og mit udseende. At se lækker ud og stimulere mine følger som primært er kvinder(…ja…kvinder kan godt lide at se på kvinder,) er en del af min jobbeskrivelse. Var mit arbejde pædagog, havde jeg nok ikke samme behov..måske. Derudover så elsker jeg selv at se på andre kvinder og føler mig inspireret af kvinder med en flot og trænet fysik og det ligger mig naturligt at vise min krop som iøvrigt er efterspurgt af kvinder både i forhold til træning og kost, men også bare udseende. Jeg føler mig inspireret af kvinder, der gør det samme som mig, derfor følger jeg dem og derfor håber jeg at de også følger mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Godt brølt… Er vild med at du siger tingene som de er, gør jeg også selv. Og jeg lytter ikke længere til hvad andre synes.. det kommer der ikke altid noget godt ud af.. En lille ting der kan “støde” mig ift nogen af dine billeder, er den måde nogen kommenterer dem på. Ældre mænd der fortæller hvor lækker din kavalergang er, man kan se det ene og det andet osv.. Stop jer selv. Det er fandme for ulækkert. Ja undskyld, men behøver de absolut skrive klamme kommentarer🙄🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anitta byrdal

  Og du er herrelækker og det var Irina os .og jeg er altså en gammel kone på 50 .var min krop sådan klædte jeg mig os sådan når jeg havde lyst

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det senfølger af respirator og for tidlig fødsel?