My tanning routine

Whats going on in my face?

Nej det er ikke bæ, men fortsættelsen af min ansigtsbehandling imod pigment pletter Cosmelan.  Jeg var inde og få min første behandling for 2 uger siden, men grundet en opgave, hvor min hud skulle se pæn ud, må jeg stoppe med behandlingen. Huden skaller og bliver meget tør. Istedet bruger smørre jeg det på de dage, hvor jeg ved at jeg ikke lige har fotoshoot omkring hjørnet.

Klinikken der laver det hedder Stelloe.dk og denne gang kom vi også noget på min brystkasse, da jeg har fået en masse pletter der også. Den slags pigment jeg har er fra solskader og nogle som kun bliver værre med alderen, ja det lyder jo som om jeg er 100 år gammel, men de fleste får denne slags når de rammer 35 + og mange også før det, hvis man ligesom jeg har været dårlig til at bruge solcreme.

No, it’s not a poop, but the continuation of my facial treatment against pigment stains Cosmelan. I was in the clinic and got my first treatment 2 weeks ago, but due to a task where my skin would look nice, I must stop treatment. The skin becomes flaky and becomes very dry. Instead, I use it on the days when I know I do not even have a photo shoot around the corner.

The clinic that’s called Stelloe.dk and this time we also got something on my chest because I’ve got a lot of spots there too. The kind of pigment I have is from sun damage and some that only get worse with age, yes, it sounds like I’m 100 years old, but most people get this kind of spots, when they hit 35+ and many even before that is  if you like me, have been bad at using sunscreen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My tanning routine