How you teach your kids to sleep

Cute & cheap “hygge” clothes

Jeg har fundet det hyggeligste sæt tøj til nærmest ingen penge et usandsynligt sted…eller dvs. for mig usandsynligt, da jeg nærmest aldrig handler i fysiske butikker mere. Jeg skulle bare lige ind og handle ind til aftensmaden og så så jeg dette skønno sæt hænge i Føtex og nej det er altså ikke reklame, jeg er bare over-vild med sættet og så fandt jeg de lækreste lange uldsokker.

Jeg kan faktisk ikke huske, hvad jeg betalte for det, men det var meget billigt. Jeg boede i dette sæt hele søndag og jeg ville have det på hver dag, hvis det ikke ville være fordi at samfundet ville synes at jeg var en utilpasset freak lol (hvilket jeg jo nok er alligevel….det er bare nemmere at gemme, hvis man tager normalt tøj på som alle andre 😉

//I have found the nicest set of clothes (in denmark this could be called a real hygge set) for almost no money an unlikely place … or unlikely to me, as I almost never shop in physical stores anymore. I just had to go shopping for dinner and then I saw this beautiful set hanging in Føtex and no it’s not advertising, I’m just crazy about the set and then I found the most delicious long wool socks.

I actually can not remember what I paid for it, but it was very cheap. I lived in this set all Sunday and I would have it on every day if it would not be because society would think I was a freak lol lol (which they prop. still thinks anyway …. it’s just easier to hide it, if you wear normal clothes like everyone else;)

Find other cute pyjamas set here

2 kommentarer

 • Inger

  Så lækert at lulle rundt i🤗 Tager det på som det første når jeg har været hjemmefra🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt!
  Vi lavede også et tip på bloggen, forrige søndag om Føtex’ blondetrusser. Vi er absolut ikke sponsoreret heller, men de er virkelig gode til, at lave lækre ting til fine penge 🙂

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How you teach your kids to sleep