No more calendar gifts!

Søndag stod i bagerens tegn. Vi skulle egentlig have været i tivoli, men regnen stod ned i stænger, så istedet kom min veninde Eva og hendes datter forbi og så gik vi bananas i hjemmebag i julesmåkager og lækre boller. Det blev til en masse indendørshygge, leg, tændte stearinlys og så en lang gåtur sent på eftermiddagen, da regnen stoppet. Ungerne synes at det er sjovt at gå tur “om natten” selvom klokken jo kun er 17 og så på alle naboernes fine julelys og pynt.

Jeg synes at det er skønt at have overskud igen til at bage. Jeg elsker generelt at lave mad, men lige fra da Arthur blev født og indtil han blev 2 år, så havde jeg hverken overskud eller tid til at stå så lang tid i køkkenet. Nu er hvor lillefisen er blevet 2,5 år og så meget mere selvstændig, er der langsomt begyndt at kommer overskud til mere tid i køkkenet.

I søndags var det også 1. søndag i advent og istedet for en gave hver dag som ungerne fik sidste år, så hedder det nu en helt almindelig chokolade kalender hver dag og så større gaver hver søndag op til jul. Sidste år blev det bare for meget med alle de små gaver og de virkede til sidst helt ligeglade og ville meget hellere have større gaver.

//Sunday we did a lot of baking. We should have been in tivoli, but it rained so much, so instead my friend Eva and her daughter passed by and then we went bananas in home baking in Christmas cakes and delicious muffins. It stayed indoor, played, baked, lit candles and then a long walk in the afternoon when the rain stopped.

The kids think it’s fun to walk “at night” even though it’s only 17 and looks at all the neighbors fine Christmas lights and decorations. I think it’s nice to have energy again to bake. I generally love to cook, but from when Arthur was born and until he became 2 years old, I did not have the energy or time to sspend so much time in the kitchen. Now the little angel is2.5 years and so much more self-depended, I have slowly begun to have energy for more time in the kitchen.

On Sunday there was also the 1st Sunday and instead of a gift every day like the kids got last year, they now get a plain chocolate calendar every day and bigger gifts every Sunday until Christmas. Last year, it was just too much with all the little gifts and they did not care and would rather have bigger gifts.

7 kommentarer

 • Monica

  OMG…..om folk har persienner eller ej, er da for alt i verden ligegyldigt.
  Lad os endelig gå op i banaliteter, for så har vi da noget at gå op i, på andres bekostning…Jesus krist i skuret.
  Persienner eller ej Sarah, så ser det hyggeligt med julebag.
  Jeg orker det ikke selv, men har haft en indre dialog med mig selv om, at jeg for første gang vil prøve at bage klejner. Vi er nogenlunde enige, og pigerne er helt enige med dem selv om, at det er selvfølgelig det vi skal 😜
  Vores har aldrig fået pakke kalender, for jeg magter det ikke. Jeg har ikke haft overskuddet til at skulle finde på noget til 48 pakker 😱
  Så de har altid fået noget større til advent istedet for, og det har fungeret fint, og de har aldrig spurgt efter pakke kalender. Meeeeeen nogle gange kommer julenissen lidt i sokken udover advent, men ikke hver dag, det er klart 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Er i chok over at du har behov for at sige sådan noget fuldstændigt latterligt og ligegyldigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine-mor-til3

   Chok ligefrem….. Håber du kommer ovenpå igen da☺️
   Sikker på at Darah Louise kan klare kritikken af hendes persienner😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Mega hygge søndag lyder det til 💖

  Hvor er miniature møblerne fra især indkøbsvognen Arthur leger med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-mor-til3

  Dejligt med de her familie post’s☺️
  Nu er jeg nok ikke den der skal råbe højest når mine egne børn snart har slidt hjemmet ned men det skærer mig i øjnene at se dine plastik persienner. I mine øjne er det bare det grimmeste man kan hænge op og jeg forstår slet ikke at de hænger i dit hjem med din ellers så fede stil som jeg ofte har plagieret…. Undskyld…. Det rager jo ikke mig men måtte bare lige ud med det🤭☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Så enig med de persienner – det har virkelig også undret mig, at én som dig med ellers fed stil, vil have plastikpersienner. De er bare så meget lidt flotte😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   De var her da jeg flyttede ind… og så har jeg ikke lige fået gjort noget ved det

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg