No more calendar gifts!

Small boy with a big dream

Det er meget længe siden at Arthur har haft en fridag med mig og forleden, da der var tørt og flot vejr, overraskede jeg ham med hans første tur i tivoli. Egentlig så har han været der før, men denne jul er den første jul, hvor han sådan rigtig er bevidst om tingene. Det er en helt vidunderlig oplevelse at se ham opleve alting for første gang.

I tivoli havde de som altid pyntet smukt op og Arthurs øjne var så store som tekopper! Ligesom da han kom hjem fra far og så vores juletræ. Han er helt blæst bagover af julen og han er som besat af julemanden. Det første han gør, når han vågner, det er at hoppe i julemands kostume og han tager det kun meget nødig af. Han vil se tegnefilm med julemanden i, han vil sove med vores lille julemand, der står på gulvet og han går rundt og siger ho ho hooo…. så det var jo oplagt at han skulle møde den meget fine og autentiske julemand i julestuen i tivoli. Vi stod aller forest i køen og i skulle have set Arthurs ansigt, da vi trådte ind og den gigantiske julemand sad der i sin stol…. han måbede og løb så hen og krammede ham. (igen) var jeg lige ved at vræle, fordi det bare var så sødt og vidunderlig at se ham opleve (for ham) et lille mirakel. Han fik taget et billede og det billede har han haft med sig OVERALT lige siden turen…OGSÅ i vuggestue og i weekenden skal det med hjem til farmand.

Vi fik prøvet en del forlystelser og så spiste vi en lækker frokost oppe på den flotte restaurant Nimb med smuk udsigt over tivoli. Det var dejligt at nyde den lille mand på tomandshånd en hel dag og vi morede os mere end hvad jeg husker vi har gjort længe. Den tivoli tur var ren kærlighed ind på lykkekontoen.

//It’s been a long time since Arthur has had a day off with me and the other day, when there was dry and nice weather, I surprised him with his first trip to the tivoli. Actually, he has been there before, but this Christmas is the first Christmas, when he is so aware of things. It’s a truly wonderful experience to see him experience everything for the first time. At the tivoli they always dressed up beautifully and Arthur’s eyes were as big as tea cups! Just like when he came home from father and saw our Christmas tree the first time. He is completely blown away by Christmas and he is as obsessed with Santa Claus.

The first thing he does when he wakes up is to jump in Santa’s costumes and he barely wants to take it off. He wants to see cartoon with Santa Claus, he wants to sleep with our little Santa, standing on the floor and he walks around and says ho ho hooo …. so it was obvious that he should meet the very nice and authentic Santa in the Christmas room in Tivoli. We were first in line to see santa and you should have seen Arthur’s face as we stepped in and the giant Santa sat in his chair …. he ran and hugged him. (again) I was so close to tears because it was just so sweet and wonderful to see him experience a little miracle (for him it was magic). He had taken a picture and he has taken the picture EVERYWHERE since the trip … ALSO in the nursery and this weekend it will go with him to daddy place.

We tried a lot of different rides and then we had a delicious lunch upstairs at the great Nimb restaurant with beautiful view of the tivoli. It was great to enjoy the little man two on two a whole day and we enjoyed ourselves more than what I remember we have done for a long time. The tivoli tour was pure love on the happiness account.

 

3 kommentarer

 • Anne Mette

  Du har simpelthen så skønne børn,men Arthur har virkelig vundet mit hjerte❤ Han er så sød når han tuller rundt i hans julemands kostume 😍 Jeg er gerne barnepige😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er I bare dejlige at se på og skønt du giver ham gode minder ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det er simpelthen bare så livsbekræftende at se al det du gør for dine børn😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No more calendar gifts!