Den vildeste forvandling!

Update på knuden

Jeg beklager det røvsyge makeup frie mandags billede på en tirsdag. I har været søde til at spørge ind til den der lede knude/bule jeg fandt forleden i mit baghoved og jeg tog til lægen. Umiddelbart fik jeg at vide at det nok bare var en hævet lymfekirtel og at den gik i sig selv. Men hvis den stadig er der om 2 uger, så skulle jeg komme ind igen. Så jeg er både lettet, men stadig lidt nervøs, da kuglen slet ikke er blevet mindre eller flyttet sig…ku vide hvor længe sådan en kirtel kan forblive hævet?

Nå men lige noget helt andet og egentlig helt ligegyldigt, så er der dukket endnu et lille modermærke op under mit venstre øje, så nu har jeg 3 lige på stribe i ansigtet. Jeg får dem altid de særeste steder. Jeg har også en på fingeren som folk altid tror er en tatovering, men den var der bare en dag.

14 kommentarer

 • Mamma83

  Min læge sagde at ved 40 års alderen skal man helst få flere modermærker/skønhedspletter. Så skal de i hvert fald tjekkes.
  Jeg har også en ‘knude’ omme på baghovedet, lige i udkanten af kraniet, ved nakken. Tog til øre-næse-hals læge og fik den ultralydsscannet. Den var ganske uskyldig og den er der stadig, her et par år efter. Den må blot ikke blive større. Han selv havde haft en i 10 år….
  Jeg forstår din frygt. Jeg opdagede min da vores 3 børn var under 4 pr og min mand lige var blevet helbredt for cancer….så jeg kender til følelsen af at mor her skal ikke blive syg!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg er 41 og har haft modermærkekræft i 2 skønhedspletter/ modermærker. De var på størrelse med din på fingeren. Det var på den ene balle og højre skuldreblad. Opdaget det ved almindelig rutine kontrol da jeg var 28. Har dyrket ekstrem meget solarium og opdaget den på ballen var blevet meget mørk. Fik dem begge fjernet ved større indgreb. Den dag idag går jeg selv til kontrol hvert halve år. Er ikke hysterisk, men man skal ikke spøge med de pletter.. æv det er noget stads. Tag til lægen og få den fjernet så har du ro i kroppen.
  Jeg fik at vide på sygehuset at med alderen får man flere og ved graviditet. Jeg har født tre børn og har hver gang fået nye til.
  Hilsen Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har en hævet lymfekirtel bag øret, som jeg har haft i flere år. Den må ikke vokse betydeligt eller begynde at gøre ondt. Ellers skal jeg bare lade den være, som den er 🙂 Jeg fik den tjekket hos en øre – næse- halslæge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie

  Modermærket på din finger ser meget mørkt ud, har din læge chekket det. Dette ikke for at skræmme dig, men måske skulle du få det fjernet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har også en knude i baghoved og en i mellem nakke og baghoved. Har haft dem i mange år og giver smerter nogle gange. Min læge slår det væk, hver gang og siger det bare er Hævet lymfekirtler, hvilke kan være i mange år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ville få de modermærker tjekket. Just ind case ❤️ Små sorte prikker, er ikke altid gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Havde også et modermærke på højre skulder blad. Syntes den kløede. Min læge som jeg tror mega meget på sagde at det så fint ud. Og at hun ikke havde mistanke om noget. Men da jeg lider af dødsangst fik jeg det fjernet. Det viste sig at det var helt godartet❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min kæreste har prøvet præcis det samme. Det var en hævet talgkirtel. Han smurte den med fucidinsalve i cirka 14 dage og så var den forsvundet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  En lymfekirtel kan være hævet længe, men hvis det fortsætter skal du vel have lavet vævsprøve eller blodprøve? Jeg havde engang en kirtel der var hævet i månedsvis fordi jeg var blevet smittet med CMV-virus. Havde ingen symptomer på sygdom overhovedet, bortset fra den hævede kirtel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har selv fået fjernet 4 modermærker, lægen sagde der ikke var noget at komme efter. Men gjorde det for min egen skyld, kunne ikke slippe tanken om de vare pludselig var der en dag. Hvis du har bare den mindste bekymring så få dem fjernet ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Har selv fået flere modermærker med tiden. Har fået dem tjekket og alt er i orden. Tænker at det hænger sammen med en del rejser til meget varme steder og meget sol måske. Men få det altid tjekket.😊🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Mht til knuden, hvis det er en hævet lymfeknude, så er det vel kroppens måde at sige der er lidt nedbrud. Prøv med lidt ekstra c vitamin om det kan slå den ned.
  Håber ikke det er alvorligt, ville være forfærdeligt for du og børnene.
  Vi må krydse for at det forsvinder.
  Er dine modermærker små og røde i det?
  Jeg fik pludselig en hel del sådanne små nye modermærker, men en læge fra Riget sagde, at det var brudte blodkar, det kan man få med alderen.
  Herfor kan du få målt din kaoaligering af blodet.
  Pas på dig selv og slow down 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Hvis du ikke har set Dr. pimplepopper ved jeg hun ofte opererer de der små “knuder/kugler” ud af hovedbunden/området ved hovedet. Ved ikke hvad de hedder med de er ikke ondartede:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Jo ældre man bliver, desto flere modermærker får man (desværre). Altså hvis man har anlæg for den slags. Jeg har selv sindssygt mange.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den vildeste forvandling!