Måske det værste, der kunne ske!

Arthur endte på skadestuen imorges :(

Dette indlæg indeholder voldsomme billeder!!!!

Så er ferien skudt igang!! Vi havde planlagt tur i legeland og en masse fysisk aktivitet denne weekend, men sådan skulle det ikke gå.

Arthur og Alma legede i soveværelset og hoppede fra min seng ned på en madras som de har gjort 100 gange før og pludselig skriger Arthur op.  Jeg kunne med det samme høre på hans skrig at der var sket noget slemt. Jeg reagerede heldigvis meget hurtig, da jeg kunne se at han havde slået et kæmpe hul i hovedet.

De to store panikkede en lille smule, men de klarede det så godt, imens jeg fik lagt Arthur ned og lagde et vådt stykke viskestykke hen over hullet i hans hovede, fik de to andre deres tøj på og så var det ellers ud i bilen, hvor Arthur måtte ligge ned hele vejen.

Med det samme da vi kom til skadestuen, løb jeg bare afsted med de to store i hælende og blev hjulpet på rette vej af nogle ambulance folk ude foran (tak for jer) der blev taget godt imod os og de tog lille Arthur ind lige med det samme. Den lille mand var bare så god!! Han græd ikke engang, da vi nåede frem til hospitalet og imens vi lå og ventede på at bedøvelsen virkede, lå han og smilede og snakkede som om intet var sket.

Han ville gerne selv se, hvordan det så ud og det synes jeg at han skulle have lov til. Jeg har før erfaret at når man skjuler den slags fra sine børn, så bliver de meget mere usikre og bange. Så han var fuldstændig med på, hvad der var sket og han fik lov at se sit hul i hovedet og vi forklarede ham, hvad der skulle ske nu. Helt overskudsagtig, ville han have at jeg skulle tage et billede og sende til børnehaven og farmor hehe og hans synes selv at han lignede en farlig pirat. Jeg halvt grinede og halvt græd over min lille dreng og hans gode mod.

Han var selvfølgelig ikke glad for at blive syet de fire sting, men der var jo ikke nogen vej uden om. Vi måtte holde ham og så snart det sidste sting var sat, så var han egentlig ved godt mod igen. Nu er vi hjemme og nu kommer det næste problem så.

Hvordan pokker holder man en tre årig i ro?Han fiser rundt og jeg er et nervevrag. Det skulle jo helst ikke springe op igen og her de næste par dage, skal vi jo lige passe lidt ekstra på ham. Men jeg synes godt nok at det er svært. Jeg har aftalt med ungernes far at vi må dele os op i to hold, så de store ikke er tvunget til at bare være hjemme.

Sommerferien er startet, så de kravler på væggene og hænger i lofterne, hvis vi ikke aktiverer dem. Ja det er sgu en ærgerlig måde at starte ferien på, men hold da op, hvor jeg er stolt af lille Arthur som bare har klaret den så fint og godt. Jeg var tilgengæld ved at besvime da han skulle syes sammen. Det føles bare helt forkert at se at nogen hiver og flår i ens barns åbne blødende sår. Men flot synes alle han ser ud, med sit nye seje Batman plaster. Sådan her så han ud, han var nærmest helt stolt lol. Børn er for vilde!!

19 kommentarer

 • Mia D.

  God bedring til din egen lille supermand ⭐️⭐️ Sikke sej han er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rigtig god bedring og forsat god ferie til din skønne famile

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor synd for lille artur men han er en sej gut og tog det flot god bedring med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av altså – jeg har stadig et ar på hagen, fra da jeg slog den, som fireårig efter en lille dansetur på fliser – sådan er det at være en vildbasse 🙂
  God bedring.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvis du vil gøre hans ar pænere, så kan du om en tid købe cilikoneplaster på apoteket og sætte på hans ar, så han ikke får et grimt ar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stakkels lille gu.
  God bedring med ham og god søndag ønskes !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie

  Vores den mindste væltet på hans løbcykel og slog hagen ned i flise kante så den revnet hele vejen over jeg kunne se ind til koglen. Han blev limet sammen to dage efter faldt han ned fra en stol og ind i et tv bord og slå det 1/2 af såret op. Der var ikke noget at gøre. Han har en okay stort ar i dag. Det skal siges han var 2 1/2 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Min søn faldt også da han var 3 år og fik et hul i hovedet. Det var lidt større end Arthurs og jeg panikken, da jeg kunne se kraniet😱 Min mor var heldigvis på besøg lige netop dag og kunne tage lillesøster, så vi kunne komme afsted på skadestuen. Han var allerede i børnehave 2 dage efter, og har jo nok ikke holdt sig særligt meget i ro der. Han fik også plaster på, så det ikke fik sol i et helt år. Vi var endda i Dubai nogle uger efter, så der måtte vi have noget særligt plaster på til poolen. Det var intet problem selvom han løb rundt hele tiden og havde krudt i måsen. Arret er flot idag (5 år senere), men stadig stort og tydelig. Det er nu bare blevet en del af ham😊 Og sådan skal en rigtig dreng da se ud😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Øv, sikke en start på jeres ferie. Min datter slog hul i hovedet, ca samme sted, da hun var 2, hvilket også krævede 4 sting. Jeg måtte sende hendes far med ind, da det skulle syes, da jeg ikke kunne overskue det. De havde gjort det hurtigt uden bedøvelse og på trods af det kom hun glad løbende ud til mig bagefter, så de er sgu seje de små pus. Mit råd er at huske at beskytte arret mod solen bagefter. Vores datter havde plaster/brun plastertape på det i et helt år, og det er virkelig blevet pænt i dag på trods af størrelsen det har. Rigtig god bedring med ham❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Halpren

  Min søn fik et lige så stort hul lige over øjenbrynet og helt ind til pandebenet i samme alder. Det var altså bestemt ikke pænt, men da sårskorpen var faldet af begyndte jeg at massere Bio Oil på morgen og aften i et par uger og i dag er han 7 år og arret er næsten ikke til at få øje på. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Waw det er vildt, sikke et kæmpe sår. Hvad pokker ramte han siden det kunne give så stor en flænge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Han ramte lige ned i hjørnet af en trappe af fliser/sten😭

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min datter faldt også og slog hul i panden næsten samme sted som din dreng. Hun var 2 år. Blev syet uden bedøvelse.puha det er hårdt som du siger at skulle holde dem fast….mens de skriger og græder. Det gjorde min datter. Det hele endte godt og hun er nu 14 år. God bedring med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Med 4 børn er dette noget vi har prøvet flere gange end vi ønsker at mindes😢Ikke at det er en stor trøst, men man hærdes for hver gang🤷🏻‍♀️Gå ture i skoven, ved vandet, farvebøger, male og yndlingsfilm. God bedring til Arthur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  ååååh altså bette pus dog men sådan kan det
  jo gå i leg nogen gange – han godt nok en SEJ KNÆGT dygtig er han – sig du til ham fra mig – og som mor så tænker man nå ja det nok ikke den ene gang det sker 💜💜💜god bedring med
  arthur fortsat god ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitt

  Årh stakkels lille gut og og stakkels mor.
  Rigtig god bedring. Og god sommer og ferie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette K

  Av av – god bedring med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hehe min søn var også 3 da han fik et par sting i hovedet… han græd den dag plastret over stingene skulle af😂 han var også enormt stolt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth Olsen

  Hold da op hvor er i alle 4 seje.. kæmpe knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske det værste, der kunne ske!