Mig, Roskilde festival & sårbare kvinde

Sommerhus touchdown & den der kærlighed

Så ramte vi sommerhuset og den dejlige fred, der sænker sig ned over en som et blødt tæppe. Det nye hus er næsten færdig og jeg skal nok vise jer en masse fra det, når jeg lige er lidt tættere på mål.

Vi har simpelthen hygget os så meget heroppe og lørdag fik vi gæster, så der var fuldt pakket med mennesker både børn og voksne. Vi grillede og gik en tur ned til vandet. Den danske sommer er bare helt vidunderlig. Jeg er ikke alene i sommerhus med mine børn, jeg har min kæreste med. Der var nogen, der så en af mine venner på Instagram og troede straks at det var ham. Men det var det ikke, som jeg har nævnt før, så er vi ikke klar til at offentliggøre hans navn endnu og ærlig talt, så ved jeg ikke engang, om der er noget der kommer til at ske. Jeg synes at det fungerer så fint at vi kan holde nogle ting for os selv. Men jeg er meget glad!

Vi har ikke de vildeplaner, andet end vi ved lidt på museum, ud og pluk selv blomster, hygge i sommerhuset, passe have og bygge huset færdig og alt sammen i meget stille og rolig tempo, så det føles som ferie.

8 kommentarer

 • Heidi

  Sikke I hygger. Skønne billeder:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvor kan man plukke selv blomster, som i gjorde?☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hejsa bare google det, så kommer der mange muligheder op❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Er dine altid hos dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nej vi deler børnene men i ferien tager vi dem på skift alt efter, hvem der kan tage fri. Deres far har ikke rigtig ferie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Set virker heller ikke som on, at folk interesserer sig for, hvem din kæreste er, så er sikker på I får al det privatliv, I har brug for. Kan huske hypen omkring Mascha, shiiiit hvor blev der skrevet og gættet meget omkring det. Så du skal bare være glad for, at I kan være i fred.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det var da en besynderlig kommentar egentlig. Altså jeg skriver jo ikke dette indlæg ud af ingenting. Jeg skriver det fordi pressen ringer og spørger ind til det og fordi at folk skriver til mig på Instagram konstant om, hvem han er og jeg ønsker ikke at dele det pt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig, Roskilde festival & sårbare kvinde