Vi fylder kærlighedskontoen op i Sverige

Jeg må indrømme at Sverige er meget mere fantastisk end jeg lige havde forestillet mig. Det er sjovt hvordan noget så tæt på, kan føles så langt væk og så anderledes, når man er der. Vi tjekkede ind på Falkenberg spa hotel i starten af ugen og det er ganske enkelt en helt fantastisk oplevelse. Der er rigtig mange, der har spurgt ind til om hotellet er børnevenligt og det er uden tvivl en af de mest børnevenlige spahoteller, jeg nogensinde har været på.

Allerede ved ankomst, kunne man mærke at der var fokus på børn. Børnene fik udleveret et lille Kit med at malebøger, tudsser og et lille skattekort udformet til at børnene kunne gå på opdagelse på hotellet. Maden var fin og næsten overalt, hvor vi var på hotellet, var der en helt vidunderlig udsigt.

Vi pressede os sammen på et enkelt værelse. Og til børnenes store glæde, var der en lille bamse til dem, på deres senge. Det kan være en smule svært at få lov at booke til så mange børn, så vi ringede til hotellet i stedet for og fik lov til at få en ekstra madras op og så sov vi alle sammen på samme værelse. Lidt klemt, men mega hyggeligt. Vi havde en smuk altan med havudsigt og vi brugte det meste af dagene på alle deres flotte pool områder.

Falkenberg spa hotel havde både en udendørs pool med boblebad og babybassin som var opvarmet, så selvom det en af dagene var lidt blæsende, så kunne vi stadig hygge os. Det var ren luksus. Derudover får man også adgang til den store svømmehal, som ligger lige op af  hotellet. Der kan man svømme som voksen, træne og så er der et ret skønt bassin til de helt små og et fantastisk område til de lidt større børn, der kan lege og svømme selv og der er en lille vand rutschebane.

Når vi var oppe og spise i restauranten på hotellet, fik vi også tilbudt papir og tusser. Der var også en meget smuk strand med gynger, hvor man hurtigt kunne bruge en masse tid på at tulle rundt.

Vi var der desværre kun til 1 overnatning før vi tog videre op af Sveriges kyst, men næste gang vil vi helt sikkert gerne blive der noget længere tid. Der var en masse som vi slet ikke nåede at opleve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg