Tur/retur til sommerhuset

Det må bare ikke ske!!

Jeg har læææænge planlagt en ferie med ungerne til Frankrig og det er meningen at vi skal rejse imorgen. Tal lige om perfekt timing i forhold til sommeren officielt er slut.

Men siden lørdag har jeg følt mig sløj og igår aftes blev det rigtig træls med feber. Jeg rystede og frøs så meget at jeg kunne ingenting. Heldigvis startede feberen lige omkring at jeg skulle putte børn og derefter kravlede jeg ud på mit køkkengulv og tændte gulvvarmen på fuld blus. Så lå jeg der med dyne på indtil panodiler virkede. Sikke et syn.

Jeg følte mig egentlig ikke sådan voldsomt syg. Når jeg har haft halsbetændelse er jeg HELT færdig, men det her er sådan noget irriterede virus agtig noget, der bare er forstyrrende og i vejen. Men jeg er ikke tryg ved at skulle rejse alene til et andet land med 3 små børn, hvilket i forvejen er nervepirrende, hvis jeg føler mig syg og mangel på overskud. Vi får godt nok gæster nogle af dagene, men selve rejsen derned og hjem og meget af turen, der er jeg bare mig og børn.

Jeg har kørt rå hvidløg, ingefær og anti inflammatorisk kost ned i giga mængder og nu håber jeg bare på at jeg bliver klar til imorgen. At vi ender med at aflyse, må bare ikke ske. Børnene har glædet sig helt vildt.

Tror i så ikke også jeg blev stukket af en bi i nat lige på ballen!! I søvne mærker jeg noget kilde på numsen og reaktionen er at jeg kører hånden henover og STIK!!! Jeg hylede op haha satans lille møgdyr!!! Jeg troede da slet ikke de sådan fløj rundt om natten?????

Ja så måtte jeg ligge med is på rumpetten resten af natten.

7 kommentarer

 • Synd for jer har ondt af jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Lotte

  Fuck hvor er du godt nok uheldig og jeg håber virkelig at I kommer afsted…
  Du er en fucking sej kvinde virkelig virkelig…. I skal bare afsted 💪💪💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Øhhh er d mig der tar fejl, eller er i ik lige kommet hjem fra lang ferie i Sverige?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Dit hvidløgs trick har i den grad hjulpet mig 🙂 lige som dig havde jeg også et eller andet djævelskab på vej, så i fire dage skovlede jeg bare rå hakket hvidløg ind… og det hjalp! Hurra 🙂 håber du bliver rask og i kommer afsted <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cigdem

  Træls!! Hvor er det bare mega meget typisk når sådanne noget Skal komme i vejen op til en ferie. Men selvfølgelig kommer i afsted!🤞🏻😍
  Et godt fif herfra: hvis du orker så gå en tur og få frisk luft i hoved og så et karbad med citrusvand i. Det virker sommetider godt for mig. Pøj pøj med det hele 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Årh Din stakkel. Rigtig god bedring. Kh🙏❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tur/retur til sommerhuset