Strikketrøje drømme

Det var for dumt at gøre

Her sidder vi i en kajak og har det ret vildt!! Det er nok mest mig, der har ekstra optur på, fordi jeg overvandt min egen frygt som jeg liiige bobbede godt op inden vi sejlede ud.

Jeg lå i sengen aftenen før og ville lige læse lidt op på sikkerheden og viden om at sejle i kajak inden jeg tog mit guld med ud på en solotur. Jeg faldt tilfældigvis over en artikel om en familie på 5, der var sejlet ud og alle undtagen moren druknede…… HVORFOR gør man altid det, det er jo for dumt…. jeg læser de forfærdelige ting som bare skaber frygt. Jeg blev nød til at læse artiklen for at forstå præcis, hvad de havde gjort forkert og her var listen lang og jeg kunne konkludere at vi ikke ville være i den samme situation.

De sejlede både på for store bølger i iskoldt vand og for mange i båden med for stor oppakning. De døde af kulde inden i vandet, da den væltede af bølger og deres mobil tlf kunne ikke få signal.

Imens vi stod og fik veste på, vrimlede mit hoved med skrækscenarier og løsninger. Jeg talte med børnene om, hvad vi skulle gøre, hvis vi væltede (heldigvis ned i dejlig lun stille vand) og det var blot at holde i båden og så kunne jeg svømme os ind. Jeg aftalte med kajakmanden at vi blev inden for synsvidde og han ville komme ud til os, hvis vi fløjtede, væltede eller ringede. Det var meningen at man skulle sejle afsted i flere timer, men vi brugte kun knap en time og sejlede hyggeligt rundt ikke for langt fra kysten.

Jeg er generelt ret modig og det smitter af på børnene, men lige her og med den dumme google-historie, gjorde vi det på en måde, så jeg følte at jeg havde HELT styr på det og ungerne havde det SÅ sjovt med det❤

Vi døde ikke!!! Haha men kom hjem med en mega god oplevelse og lidt modighedspoint rigere🙏🙏🙏🙌🏻 Vi fejrede oplevelsen med en lækker middag på en restaurant på stranden og så stod den på strandhygge resten af dagen.

5 kommentarer

 • Tanya

  Jeg føler tit der er mange ting jeg ikke kan fordi jeg har et barn på 3,5 år.. tak for at åbne mine øjne for alt det der er muligt.
  Jeg er egentlig ikke fast læser, men jeg bukker mig virkelig i støvet for de fantastiske oplevelser du giver dine børn… det er virkelig beundringsværdigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg synes godt nok, at du gør nogle vilde ting med dine børn. Ment på den absolut mest positive måde. Det er SÅ sejt at kaste sig ud i den slags med tre børn. De virker til at være godt opdraget – godt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Du er for sej en kvinde😉👍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikketrøje drømme