Mødre hysteri & Some rettesnor

Vanvittig sidste dag i Frankrig

Dagen før vi tog hjem til dk, hyggede vi os med en god lækker morgen brunch og gå tur på havnen og så nåede vi lige omkring stranden en sidste tur og så hjem. Her brugte jeg nogle timer på at få rengjort hele huset og den bil som vi havde  lejet til turen. Jeg var godt træt, da jeg lagde mig i seng om aftenen.

Næste dag stod vi tidligt op. Ungerne spiste og fik tøj på, alt havde jeg lagt klar dagen før, så vi hurtigt kunne komme ud af døren og så kørte vi ellers i mod lufthavnen. Jeg sørgede for at vi var i meget god tid, hvilket er mit allerbedste rejseråd til alle der rejser med børn. Altid vær i ekstra god tid, for så skal man ikke stresse og man bevarer overblikket uanset hvad der sker. Og der sker altid et eller andet. Så er der en der skal skifte ble. Eller en der spilder ud på sit tøj og skal skifte tøj. Eller en der pludselig skal på toilettet.

Ligesom ved udrejsen, så var jeg en smule nervøs for om noget nu skulle gå galt. Men alt gik som planlagt og vi sad på flyet som heller ikke var forsinket 💪🏻. Vi fløj med SAS som havde online WiFi, hvilket betød at imens ungerne hyggede med tegnefilm på deres iPads, så kunne jeg sidde og arbejde lidt. Det var ret genialt.

Da vi kom hjem, blev børnene hentet af deres far med det samme og så havde jeg lige 20 minutter til at skifte de flade sandaler ud med et par høje stiletter og så skulle jeg ellers afsted til et Wallmans event med rød løber og middag med min veninde. Da jeg lagde mig i seng klokken 1 om natten, der fløj min puls afsted med 110 i timen. Jeg kunne godt mærke at det er måske liiiige var i overkanten at tage til sådan et event nærmest samme øjeblik som jeg landede efter en lang rejsedag, hvor mine antenner havde været ude hele dagen. Den der 1,5 times køretur igennem Frankrig til lufthavnen, er jeg ikke helt tryg ved endnu, så jeg var ret anspændt i kroppen og det tapper altså en for energi.

Lidt billede fra vores sidste dag❤️

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mødre hysteri & Some rettesnor