Farvel for denne gang

Jeg tager det tilbage

ok Jeg forstår godt hvis i nu bliver en smule forvirret. Jeg har den sidste uge fået en milliard tilbagemeldinger fra både læsere, venner og samarbejdspartnere og ingen af dem synes at det er en god ide at jeg lukker bloggen helt. Så efter nøje overvejelse, har jeg besluttet mig for at jeg fra marts måned af ikke længere er hos bloggers delight, men vil køre solo. Det vil sige jeg fortsætter stadigvæk bloggen, jeg vil dog bruge den i et mindre omfang, når det giver mening i forhold til mit liv og andet arbejde. Jeg har stadigvæk et behov for at være mindre tilgængelig for en masse fremmede mennesker og den følelser lytter jeg til. Det vil sige, det bliver ikke en daglig op datering som i har fået de sidste mange år, det bliver opdateringer, der sker når jeg har nogle historier, der er lidt længere end blot et Instagram-opslag. Instagram bliver stadigvæk der, hvor i kan følge mig aller tættest.

kram og kærlighed herfra

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel for denne gang