Råd til kommende mødre

Burger elskere med god samvittighed & opdatering her fra

REKLAME

Det er ved at være noget tid siden at jeg har givet lyd fra mig her på bloggen, men der er sket en del som er værd at fejre. Som alle andre forældre og ikke-forældre så er der bare nogle dage, hvor man ikke orker at lave mad og take-away/ junk food er præcis, hvad man har lyst til og kan overskue. Men jeg har det altid vildt dårlig med at fylde mine børn med alt muligt “giftigt” fra diverse junkfood steder, men ENDELIG er der kommet et mere fornuftigt alternativ!!

Nemlig burger kæden Burger Shack!! Ud over at deres mad smager virkelig virkelig godt og ungerne ELSKER det, så er det en af de få steder, hvor der er fokus på både bæredygtighed, dyrevelfærd, økologi og så har de lækre vegetar burgere også. Deres oksekød kommer eks. udelukkende fra danske, fritgående kvæg og deres vegetar grønsagsbøffer er lavet af økologiske grønsager. Ja det liiige noget for os herhjemme. Der er noget til alle og man kan spise med god samvittighed. Burger shack har flere restauranter rundt omkring i danmark og tilbyder både udbringning med Wolt og man kan hente selv eller spise på restauranterne. Men den i københavn er lige ved at blive lavet til restaurant og indtil da, kan man som os hente selv eller få bragt ud.

Forleden bestilte vi mad derfra, da min veninde og hendes søn var på besøg og det var et kæmpe hit!! Burger shack har netop lanceret deres børneboks med en lille gave indeni. Vi fik pixibøger, der også omhandler vigtige kerneværdier og som hurtigt blev fastlagt til at være aftenens puttelæsning. Min veninde og jeg havde i dagens anledning åbnet en flaske champagne for at fejre alle de gode nyheder. Og hvilke nyheder er DET så?

Ud over at det er totalt over mega fedt at vi har opdaget Burger shack, så er jeg halvvejs med min bog og regner med at den bliver udgivet efter sommerferien og jeg har netop færdig designet de smykker som jeg snart skal lancere og de er så smukke og jeg kunne revne af stolthed!! Og så offentligtgjorde jeg for nyligt min kæreste og det har bare givet mig så meget ro i maven, for nu føler jeg ikke at jeg skal holde så mange ting hemmelige mere for jer. Der sker rigtig meget lige nu, men heldigvis er det gode ting og jeg føler mig fyldt op med energi og initiativ. Jeg lover at jeg nok skal være en smule mere aktiv her på bloggen fremadrettet, dog stadig ikke lige så ofte som i gamle dage.

P.s. Jeg HAR får fjernet julepynt hehe altid den første til at sætte op og den sidste til at pille ned:)

1 kommentar

  • Louise

    HvorFOR skal jeg se sådan noget midt om natten kun med knækbrød i huset?? KÆFT de burgere og fritter ser lækre ud, puuuuuh! De skal med garanti prøves, tak for dejligt tip, havde aldrig hørt om dem! Og hey – tillykke med Mr. Handsome, dejligt det går dig godt! ♥

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Råd til kommende mødre